Hospitality host / Hostess 30 uur

Ben je een hospitality host / hostess die weet hoe je gasten het gevoel heeft dat ze welkom zijn? Haal jij energie uit de lach van een gast en doe jij je werk ook met een smile? Dan zijn wij op zoek naar jouw! Kom werken bij de front-office van een groot internationale data-analyse bedrijf in Diemen.

Wat ga je doen
Je dag start met een heerlijk kopje koffie of thee. Er is staat een overdracht voor je klaar of je collega praat je bij. Je bemant de front-office samen met je hospitality collega. Je verwelkomt de gasten met een stralende glimlach. Je vraagt of ze een fijne reis hebben gehad en staat ze te woord. Je zorgt ervoor dat de gast is voorzien van koffie of thee en comfortabel plaats kan nemen in de lobby.

Daarnaast verricht je administratief werk. Dat is voornamelijk facturatie inboeken, reserveringen maken en interne meldingen uitzetten. Verder zorg je ervoor dat de front-office er netjes en opgeruimd uit ziet. Je werkt zelfstandig en toont initiatief. Soms komen er geen gasten maar jij zorgt ervoor dat je bezig blijft en helpt collega’s als je ziet dat ze extra hospitality nodig hebben.

Werktijden:
Wij zoeken iemand voor 6 uur per dag vijf dagen in de week (geen weekenden). De front-office is geopend van 08:00 tot 18:00 uur. Samen met jouw hospitality collega wissel je de dag af. Dus je werkt van 08:00 tot 14:30 uur of van 11:30 tot 18:00 uur. De ene week werk je de ochtend, de andere week de middag.

Jouw Profiel:

 • Je hebt een afgeronde MBO niveau4 front-office medewerker/management diploma of een soortgelijk diploma of hotelschool.
 • Jij hebt hospitalityin je bloed.
 • Je bent taalvaardig in Nederlands en Engels
 • Je geeft elke gast het gevoel dat hij/zij welkom is.
 • Je neemt initiatief en zoekt werkt zonder dat je een opdracht krijgt.
 • Je wilt voor langere tijd een commitment aangaan.

Arbeidsvoorwaarden: 

 • € 1.900,- tot € 2.100,-bruto per maand obv Full-time, met groeimogelijkheden (€ 11,- tot € 12,10 bruto).
 • 30 uur per week beschikbaar, vijf dagen in de week.
 • Werken bij een toonaangevend bedrijf.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Heb je vragen over deze hospitality vacature? Neem dan direct contact op met Lucas van Gils via 06-81099824.

Wil je solliciteren? Wacht niet en solliciteer nu via de sollicitatieknop.

Branche: Hospitality
Locatie: Diemen
Salaris: € 1.900 - € 2.100,-

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  Hospitality host / hostess

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED