Facilitair coördinator Jr. 40 uur + Auto

Als facilitair coördinator Jr. coördineer facilitaire diensten en voer je facilitaire diensten uit. Je ondersteunt de facilitair manager en vanuit deze functie kan je zo maar doorgroeien tot facilitair manager. Sta jij aan het begin van je facilitaire carrière en wil je graag leren, ontwikkelen en doorgroeien? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
Als facilitair coördinator Jr. werk je in de regio Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Je ondersteunt locaties en het hoofdkantoor met zowel front-office-, facilitair- als commerciële activiteiten.

De werkzaamheden van een Facilitair coördinator Jr. zijn heel wisselend. Je wordt ingezet waar hulp nodig is. De ene week kan dat zijn als facilitair medewerker en de volgende week werk je een paar dagen bij de front-office. Vervolgens help je de facilitair coördinator met het plannen van een verhuizing of een grote technische klus. Komt er een aanvraag voor een nieuwe locatie? Dan help je de facilitair coördinator met het maken van een offerte. Je maakt een kosten en baten calculatie en gaat mee naar het gesprek met de klant. Gaat de opdracht door? Dan kan het zo zijn dat jij de locatie helemaal gaat opstarten!

Als facilitair assistent Jr. ben je een manusje van alles. Zo leer je alle aspecten van het facilitair werk kennen en wie weet groei je door naar facilitair coördinator.

Waar ga je werken?
Je gaat werken bij een groot facilitair management bedrijf. Jij biedt samen met je collega’s maatwerkoplossingen voor alle facilitaire behoeften van bedrijven. Elk bedrijf is anders en krijgt een eigen oplossing. Bij het ene bedrijf betekent dit complete outsourcing van facilitaire dienstverlening en bij de andere betekent dit alleen schoonmaak of hospitality.

Er zijn tientallen opdrachtgevers in de randstad en jij komt bij iedereen om te doen wat nodig is.

Jij past bij dit bedrijf als jij altijd een 10 wilt scoren. Een stapje extra zetten is voor jouw geen stapje extra maar normaal je werk doen. Wil jij bij een succesvol facilitair bedrijf werken en zelf ook succesvol zijn? Solliciteer dan nu op deze functie.

Profiel:

 • Je hebt een HBO diploma in de richting facilitair management.
 • Je hebt 0 – 2 jaar werkervaring.
 • Je bent ambitieus en wilt graag leren en doorgroeien.
 • Dienstverlening is een belangrijk onderdeel in jouw werk en je gaat geen uitdaging uit de weg.
 • Je bent positief ingesteld.
 • je bent in het bezit van een rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Afwisselend werk en de mogelijkheid om door te groeien.
 • Een auto van de zaak die je na 6 maanden ook privé mag rijden.
 • Salaris tussen € 2.000,- en € 2.400,- bruto per maand.
 • Een werkweek van 40 uur.
 • Goede secondaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw, vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Werken in je succesvolle organisatie met toffe collega’s.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Lucas van Gils via 06-81099824 of via l.vangils@assignmentz.nl

Gaat jouw facilitaire hart sneller kloppen van deze vacature? Solliciteer dan nu via de sollicitatieknop.

Branche: Facilitaire dienstverlening
Locatie: Amsterdam
Salaris: € 2.400 bruto

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED