Facilitair medewerker 30 uur p.w.

Ben jij een Facilitair medewerker met oog voor detail. Wil je graag hét aanspreekpunt zijn voor al je collega’s en leveranciers? De (technische) gebreke oplossen en je collega’s binnen dit Japanse bedrijf blij maken? Lees dan snel verder en solliciteer direct op deze functie.

Wat ga je doen?
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor je collega’s en leveranciers als het gaat om technische werkzaamheden in en rondom de kantoorgebouwen. Denk hierbij aan, TV schermen ophangen, schoonmaak controleren, meubilair verplaatsen/vermaken, klein technisch onderhoud, begeleiden van leveranciers in het gebouw etc.

Daarnaast draag je in het algemeen zorg voor de gebouwen. Ze voelen als jouw gebouwen en jij bent de Facilitair medewerker die altijd alles netjes wil hebben. Je detecteert gebreken en los deze (preventief) op.

Waar ga je werken?
Als Facilitair medewerker werk je in verschillende kantoorgebouwen van één bedrijf. het bedrijf is van origine Japans. Je kent de Japanse bedrijfscultuur en voelt je daar prettig bij.

De kantoor van dit bedrijf zijn netjes en high-end. Alles is goed verzorgd en dat willen ze graag zo houden. Je krijgt een bedrijfswagen waarmee je tussen de verschillende gebouwen heen en weer kan rijden, zodat je alles bij de hand hebt.

Je werkt voor een Japans bedrijf in Hoofddorp. Ervaring met de Japanse bedrijfscultuur is belangrijk voor deze functie. Er is onderling een informele sfeer, maar je moet je formeel goed kunnen opstellen.  Je werkt samen met twee facilitair medewerkers en de manager Operations. Er is veel gezelligheid en je helpt elkaar om alles goed te laten verlopen. Soms moet je ook beleefd zijn, omdat in de Aziatische bedrijfscultuur hiërarchie heel belangrijk is. Je moet kunnen aanvoelen wanneer je informeel kan zijn en wanneer niet.

Wij zoeken een Facilitair medewerker die houdt van een grapje maar ook beleefd kan zijn. Iemand die zelfstandig kan werken en zich verantwoordelijk voor de gebouwen voelt.

Profiel:

 • Technisch inzicht, ervaring als Facilitair medewerker is een pre.
 • Proactief en goed in zelfstandig werken.
 • Omdat je in een internationaal bedrijf gaat werken, moet je ook redelijk Engels kunnen spreken.
 • In het bezig van een VCA certificaat of bereid deze op hele korte termijn te halen.
 • Kennis en affiniteit met Japan.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Opdracht voor 30 uur per week. 6 uur per dag 5 dagen.
 • Een bedrijfswagen zodat je naar de verschillende gebouwen kan rijden.
 • Salarisindicatie: € 2.000 tot € 2.150,- bruto per maand op basis van 40 uur.
 • Goede secondaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, vakantiedagen en reiskostenregeling.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Lucas van Gils via 06-81099824 of l.vangils@assignmentz.nl.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan als Facilitair medewerker? Solliciteer dan direct, wij nemen binnen twee dagen contact met je op.

Branche: Facilitaire dienstverlening
Locatie: Hoofdorp
Salaris: € 2K tot € 2,150 bruto

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED