Facilitair medewerker Amstelveen 32 uur p/w

Wij zoeken een Facilitair medewerker met oog voor hospitality. Het gebouw en vooral de mensen in het gebouw blij maken is jouw grootste passie. Kijk jij net even verder dan je facilitaire neus lang is, dan zoeken wij jou!

Waar ga je werken?
In Amstelveen staat het kantoor van een groot verzekeringsbedrijf. In hun kantoor werken bijna 300 mensen verspreid over twee etages. Er heest een open en familiare sfeer. Er worden grapjes gemaakt en je wordt welkom ontvangen. Voor dit bedrijf is het belangrijk dat iedereen met plezier kan werken, want als jij het naar je zin hebt, dan is het makkelijker om het andere ook naar de zin te maken.

De informele sfeer onderling wordt afgewisseld met formele klanten. Als Facilitair medewerker voel je aan wanneer je informeel en formeel moet zijn. Die afwisseling maakt werken in Amstelveen zo leuk. Hier kan je Facilitair goed afwisselen met hospitaility.

Wat ga je doen?
De Facilitair medewerker die wij zoeken houdt van afwisseling in zijn/haar werk. Je loopt rondes door het gebouw, daarin controleer je de schoonmaak, vul je koffiemachines bij, vul je kantoorartikelen aan, help je de catering en doe je allerlei facilitaire taken. Daarnaast help je de receptie als host / hostess en ontvang je bezoek. Ook richting de interne collega’s ben je altijd open en aanspreekbaar. Als er vragen zijn help je ze of zorg je dat ze geholpen worden. Want elke vraag zie jij als een kans om iemand blij te maken, en daar wordt jouw dag ook mooi van.

Profiel:

 • Je hebt minimaal een MBO diploma niveau 3 bijvoorkeur in de richting Facilitair medewerker, front office hospitality of een vergelijkbare opleiding.
 • Je bent dienstverlenend en heb hospitality in je.
 • Je hebt een goede facilitaire blik en pakt zelfstandig taken op.
 • Je bent per direct beschikbaar en gaat in oktober en november niet op vakantie.

De baan is in eerste instantie voor minimaal 8 weken. Dit kan verlengd worden, op basis van goed functioneren en beschikbaarheid, zowel in Amstelveen of bij andere klanten in de omgeving van Amsterdam.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Snel starten, namelijk al per eind september.
 • 32 uur per week verspreid over 4 dagen, maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Starttijd is bespreekbaar.
 • Salaris tussen de € 2.000,- en € 2.100 per maand op basis van full-time.
 • Goede secondaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Onderdeel van de procedure is het aanvragen van een VOG.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan direct contact op met Lucas van Gils via 06-81099824 of l.vangils@assignmentz.nl

Gaat jouw facilitaire en hospitality hart harder kloppen bij het lezen van deze vacature? Ben jij klaar om je collega’s blij te maken omdat je daar zelf ook blij van wordt? Solliciteer dan nu op deze functie.

Branche: Facilitair
Locatie: Amstelveen
Salaris: € 11,- tot € 12,- bruto p/u

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

twee mensen onderweg naar nieuwe baan

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED