Facilitair medewerker 40 uur p.w.

Ben jij een facilitair medewerker met oog voor technische details en hospitality? Wil je graag hét aanspreekpunt zijn voor al je collega’s en leveranciers? De (technische) gebreke oplossen en je collega’s, leveranciers en bezoekers blij maken? Lees dan snel verder en solliciteer direct op deze functie.

Wat ga je doen?
Als facilitair medewerker heb je een breed en afwisselend takenpakket. Dat maakt het werk leuk en nooit saai. Zo zorg jij dat alle vergaderzalen beschikken over goede AV middelen. Zowel aansluiten als installeren en ophangen van bijvoorbeeld een TV scherm. Je voert kleine reparaties uit aan meubilair en het gebouw. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor leveranciers en begeleid je hen binnen het gebouw. Kleine storingen verhelp je zelf en voor grotere storingen onderhoudt jij contact met de leveranciers.

Daarnaast doe je ook repro werkzaamheden, postverwerking, bezoekers begeleiden, bediening perscontainers, printers bijvullen etc. Er is altijd wat te doen en altijd iemand te helpen.

Jij bent een teamplayer en als iemand hulp nodig heeft dat biedt je dat. Want jij snapt dat het belang van het bedrijf bovenaan staat. Samen met je collega’s hospitality, facilitair en de manager zorg jij ervoor dat deze klant optimaal ontzorgt is.

Waar ga je werken?
Net buiten Schiphol ligt is dit bedrijf gevestigd. Op een groot en high-end industrieterrein waar bedrijven als Microsoft en Samsung ook zitten. Het bedrijf waar je gaat werken in een wereldleiding in verpakkingen en transport. Het bedrijf is internationaal dus jij kan ook goed uit de voeten met de Engelse taal.

Profiel:

  • Je hebt minimaal een MBO niveau 3 diploma in de richting van facilitair medewerker.
  • Technisch inzicht, ervaring als facilitair medewerker is een pre.
  • Proactief en goed in zelfstandig werken.
  • Omdat je in een internationale omgeving gaat werken, moet je ook Engels kunnen spreken.
  • In het bezig van een VCA certificaat of bereid deze op hele korte termijn te halen.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Opdracht voor 40 uur per week met uitzicht op vast contract.
  • Salarisindicatie: € 2.100 tot € 2.300,- bruto per maand op basis van 40 uur.
  • Goede secondaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, vakantiedagen en reiskostenregeling.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Lucas van Gils via 06-81099824 of l.vangils@assignmentz.nl.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan als facilitair medewerker? Solliciteer dan direct, wij nemen binnen twee dagen contact met je op.

Branche: Facilitair
Locatie: Amsterdam
Salaris: € 2.100 tot € 2.300 bruto

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

    © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED