Facilitair medewerker

Ben jij een representatieve facilitair medewerker met een technische achtergrond? Wil je voor een commercieel bedrijf werken die grote maatschappelijk impact maakt? En ben je pro-actief en op zoek naar een facilitaire baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder

Waar ga je werken?
Als facilitair medewerker ga je werken bij het hoofdkantoor van een internationaal medisch bedrijf in Hoofddorp. Het kantoor is begin dit jaar opgeleverd en is dus nog helemaal nieuw en high-end. Er komen geen patiënten bij dit kantoor, er is wel een laboratorium waar medische handelingen uitgevoerd worden. Omdat je in de medische sector gaat werken, zoeken wij een facilitair medewerker meer wil doen dan alleen geld verdienen. Het gaat om het redden van mensenlevens, dat is iets waar jij aan bij wil dragen.

Wat zijn je werkzaamheden:
Als facilitair medewerker heb je een hele brede rol. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kleine technische klusjes oppakken, interne verhuizingen, begeleiden van leveranciers, contact met de interne technische dienst, ondersteuning bij Hospitality, etc. kortom je zorgt ervoor dat iedereen in een veilig en prettig kantoor kan werken. Naast de facilitaire dienstverlening heb je een goed oog voor techniek. Je kan goed inschatten wat voor leverancier je moet inschakelen voor wat voor problemen. Met name wanneer het gaat om de gebouw gebonden installaties. Er is ook een interne technische dienst, maar die is vooral voor de installaties in en rondom het laboratorium.  Uiteraard heb je goed contact met hen en werk je nauw samen waar dat nodig is.

In jouw rol als facilitair medewerker ben je dienstverlenend ingesteld. Elke probleem is er 1, en moet toch opgelost worden. Ook al past het niet helemaal binnen je werk, je kijkt toch hoe je kan helpen. Want binnen dit bedrijf gaat het om meer dan alleen geld verdienen. Iedereen draagt zijn steentje bij aan genezing voor de patiënt.

Daarnaast werk je samen met hospitality en jullie ondersteunen elkaar daar waar dat nodig is.

Dit is jouw profiel:

 • Minimaal een MBO niv. 4 diploma richting facilitair leidinggevende of (elektro) techniek;
 • Bijpassende werkervaring binnen de facilitaire dienstverlening;
 • Je bent representatief en betrouwbaar;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je woont in de omgeving van Hoofddorp of Amsterdam;
 • Je bent in het bezit van een VCA en BHV of bereid deze te halen.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een marktconform salaris van € 2.000 tot € 2.200 bruto o.b.v. 40 uur;
 • Een full-time baan bij een groot internationaal bedrijf;
 • Je werkt bij een bedrijf dat impact maakt in het leven van mensen;
 • Vakantiegeld: 8,3%;
 • Vakantiedagen: 25 per jaar;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.
 • Reageer alleen als je op zoek bent naar iets voor langere termijn.

Heb je vragen over deze facilitaire vacature? Neem dan direct contract op met Lucas van Gils via 06-81099824 of via l.vangils@assignmentz.nl

Gaat jouw facilitaire hart sneller kloppen na het lezen van deze vacature? Solliciteer door direct op de sollicitatieknop te drukken.

Branche: Facilitair mdw
Locatie: Hoofddorp
Salaris: € 2.000 tot € 2.200 bruto

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED