Pedagogisch Medewerker BSO Flex

Wil jij als Pedagogisch medewerker in en Amersfoort op flexibele basis aan de slag? Wil jij zelf bepalen wanneer je wel of niet werkt en op verschillende locaties of één dezelfde? Voor onze super locaties in Amersfoort zoeken wij flexibele Pedagogisch medewerkers! Ben jij de persoon die wij zoeken? Lees dan snel verder en solliciteer nu als Pedagogisch medewerker.

Wat ga je doen?
Als flexibel Pedagogisch medeweker werk je vanuit de flexpool van de kinderopvang. Je werkt met de leeftijdsgroep 4-12 jaar. Samen met collega’s zorg je ervoor dat de kinderen na een lange schooldag op een leuke, creatieve en speelse manier zich verder ontwikkelen. Als Pedagogisch medewerker speel je in op de behoefte van de kinderen. Je bent op de hoogte van passend is voor elke leeftijd. In de vormgeving van de activiteiten ben je vrij. Eigen creativiteit wordt alleen maar gewaardeerd.
Als flexibel Pedagogisch medewerker kun je in Amersfoort aan de slag op verschillende BSO’s. We houden hierbij rekening met jouw voorkeur. Vind je bijvoorbeeld een locatie niet zo leuk? Dan geven we dat door aan de planning en plannen we je daar niet meer in. Voel je je op een andere locatie wel helemaal op je plek? Dan zullen we je daar meer inplannen! Want wanneer jij het als Pedagogisch medewerker naar je zin hebt ben je in je element en functioneer je het best.

Functie-eisen

 • Je hebt een MBO niveau 3 of 4 diploma gericht op Pedagogisch Medewerker/ PW/ Onderwijsassistent/ Sport en bewegen of soort gelijke opleidingen
 • Heb minimaal 50% van je studiepunten behaald van je HBO opleiding Pedagogiek/Socialwork (profiel jeugd) of aanverwante opleiding
 • Je hebt een creatieve achtergrond dat kan dans, sport, theater, muziek of iets anders zijn.
 • Je hebt 0 -2 jaar werkervaring.
 • Je hebt een positieve houding en bent een gezellige collega.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salarisindicatie: Minimaal € 13,99 bruto per uur
 • Vakantiegeld: 8.3%
 • Vakantiedagen: 25 dagen per jaar
 • Reiskosten: afhankelijk van vervoer. Maar wij zorgen voor een goede compensatie.
 • Werktijden: Flexibel tussen 0 tot 25 uur.

Ben je enthousiast geworden voor een baan als pedagogisch medewerker op de BSO na het lezen van deze vacature?

Solliciteer dan nu door je CV te sturen naar Ephraim Adriaansz

(e.adriaansz@assignmentz.nl)

Branche: Kinderopvang
Locatie: Amersfoort
Salaris: € 13,99 bruto

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED