Hospitality Hostess / Host 20 uur p.w.

Wij zoeken per direct een hospitality host / hostess die wil werken in een high-end kantoor omgeving. Voor een internationaal bedrijf uit Amerika zoeken wij een representatieve hospitality hostess / host. We hebben jouw ondersteuning nodig tot het einde van het jaar. Bij goed functioneren kunnen we je mogelijk doorplaatsen. Voel jij je comfortabel in een high-end kantoor met internationale collega’s en gasten? Lees dan snel verder.

Waar ga je werken?
In een high-end kantoor in Amsterdam Zuid-oost zit een Amerikaans vermogensbeheerder gevestigd. Dit bedrijf investeert geld voor bedrijven en hele rijke mensen van over de hele wereld. Ze doen dit letterlijk al meer dan 200 jaar. Het kantoor en je collega’s zien er netjes en verzorgd uit. Dat moet ook, want bezoekers vertrouwen veel geld aan dit bedrijf toe. Als hospitality hostess / host snap jij dat je betrouwbaar open en gastvrij moet zijn. Want jij bent het gezicht van het bedrijf en jij bepaald de eerste indruk.

Wat ga je doen?
Je werkt 5 dagen in de week van 08:30 uur tot 12:30 uur, dus 20 uur per week. ’s Ochtends pak je een heerlijk kopje koffie of thee. Je start je computer op en zorgt dat je om 08.30 uur ready to go bent. De eerste gasten komen binnen en jij begroet ze met een stralende glimlach. Sommige gasten spreken Engels sommige Nederlands. Met beide talen kan jij uit de voeten. Wanneer ze nog een andere taal spreken zet jij je hospitality en front-office skills in om de gast toch vriendelijk verder te kunnen helpen.

Je ontvangt ook leveranciers aan de front-office en nieuwe collega’s of collega’s van een ander kantoor. Die help je net zo gastvrij als de klanten. Voor jou is er geen onderscheid.

Jouw Profiel:

 • Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 front-office medewerker/management diploma of een soortgelijk diploma of hotelschool.
 • Jij hebt hospitality in je bloed.
 • Je bent goed in Engels en Nederlands in woord en geschrift.
 • Je geeft elke klant het gevoel dat hij/zij welkom is.
 • Jij wilt in een high-end omgeving werken en hebt oog voor detail.

Arbeidsvoorwaarden:

 • € 1.900,- tot € 2.100,- bruto per maand obv full-time.
 • 20 uur per week beschikbaar, vijf dagen in de week.
 • Werken bij een toonaangevend internationaal bedrijf.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Lucas van Gils via 06-81099824 of l.vangils@assignmentz.nl.

Tovert de vacature een lach op jouw gezicht? Solliciteer dan direct, wij nemen binnen één dag contact met je op.

Branche: Hospitality
Locatie: Amsterdam
Salaris: € 10,- - € 12,- p.u.

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED