Hospitality Hostess / Host 30 uur pw Hoofddorp

Wij zoeken een Hospitality host / hostess die wil werken in een high-end en modern kantoorgebouw waar verschillende bedrijven gehuisvest zijn. Werk je graag met social media, vind je Hospitality belangrijk en tover jij altijd een lach op iemands gezicht? Dan ben jij onze nieuwe collega aan de front-office! Lees snel verder en solliciteer op deze functie.

Waar ga je werken?
Je gaat werken in een groot kantoorgebouw in Hoofddorp. Maar vergeet het stoffige imago van kantoren. Wij hebben een “Rock & Roll Room”, een polaroid wall, waar je foto direct zichtbaar op is en de Hospitality Host / Hostess zet social media in om onze huurders te informeren.

In jouw nieuwe kantoor zitten verschillende bedrijven gevestigd. Jij bent het gezicht van elk bedrijf in het gebouw en je zit hen als je collega. Zo zien zij jou ook!

Als Hospitality Host / Hostess ontvang je hun bezoek, neem je soms de telefoon namens hen aan en regel je allerlei services voor hen. Jij houdt van afwisselend werk en biedt Hospitality services aan verschillende bedrijven.

Wat ga je doen?
Je start ’s ochtends en pakt een kopje heerlijke koffie of thee. Je start je computer achter de front-office op en begroet de huurders die binnen komen. Je maakt een praatje, regelt de laatste services voor die dag en geeft de post mee. Als de ochtend drukte voorbij is, check je social media om te kijken of er nog iets spannends gebeurd is. Daarnaast bereid je een post voor om de huurders te informeren over de komende events.

Door de dag heen komen bezoekers, huurders en andere collega’s met allerhande vragen naar je toe. Jij bent het kloppend hart van het gebouw en je regelt alle ondersteunde diensten voor hen. Je doet dit altijd met een stralende lach en zorgt ervoor dat je open en benaderbaar bent.

Daarnaast verricht je administratief werk, zorg je voor een opgeruimde front-office en help je collega’s daar waar je kan.

Wij zoeken iemand voor 30 uur per week. De tijden zijn bespreekbaar. De front-office is geopend tussen 08:00 tot 18:00 uur, dus niet buiten deze tijden.

Jouw Profiel:

 • Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 front-office medewerker/management diploma of een soortgelijk diploma of hotelschool.
 • Ben je nog aan het studeren? Dat is ook geen probleem, de tijden zijn flexibel.
 • Jij hebt Hospitality in je bloed.
 • Je geeft elke klant het gevoel dat hij/zij welkom is.
 • Jij wilt in een high-end omgeving werken en hebt oog voor detail.

Arbeidsvoorwaarden:

 • € 1.900,- tot € 2.100,- bruto per maand obv full-time (€ 11,- tot € 12,10 bruto).
 • Werktijden zijn in overleg. Voorkeur voor minimaal 30 uur tot 40 uur per week.
 • Werken voor tientallen verschillende bedrijven waardoor het altijd afwisselend blijft.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Lucas van Gils via 06-81099824 of l.vangils@assignmentz.nl.

Tovert de vacature een lach op jouw gezicht? Solliciteer dan direct, wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Branche: Hospitality
Locatie: Hoofddorp
Salaris: € 11,- tot € 12,10 bruto

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED