Hostipality Hostess / Host 30 uur

Wil jij werken bij een groot internationaal bedrijf als Hospitality Hostess / Host? Een medisch bedrijf dat mensen levens red? Waar jij het nieuwe pand laat stralen. Want zelfs het mooiste pand voelt minder mooi als jij de gasten niet met een lach helpt.

Waar ga je werken?
Je gaat werken bij een Amerikaans medisch bedrijf in Hoofddorp. Hun nieuwe kantoor wordt nu ingericht en het is voorzien van de nieuwste technologie. het is een high-end gebouw en jij past helemaal in die omgeving. Je krijgt mooie passende bedrijfskleding en het enige wat nog mist is jouw hospitality. Omdat er veel Engels sprekende mensen zijn en bezoekers van over de hele wereld naar de locatie in Hoofddorp komen spreek je goed Engels en Nederlands.

Wat ga je doen?
Je start ’s ochtends en pakt een kopje heerlijke koffie of thee. Je tablet is zo aan en de eerste gasten komen binnen. Je verwelkomt ze met een stralende glimlach in het Engels of Nederlands. Je vraagt of ze een goede reis hebben gehad en waarmee je de gasten van dienst kan zijn. Vervolgens bied je ze een kopje koffie aan, schrijf je ze in en zorg je dat ze opgehaald worden. Jij hebt hospitality hoog in het vaandel en niemand verlaat de front-office zonder een lach op hun gezicht.

Ondertussen heb je een mailtje van een collega gekregen, er is een lampje stuk. Jij hebt nauw contact met de facilitair coördinator en via een intern systeem zet je de melding uit. Vervolgens stuur je een mailtje terug dat het geregeld wordt. Want de interne klant verdient net zo veel hospitality als de externe gast.

Daarnaast verricht je licht administratief werk, zorg je voor een opgeruimde front-office en help je collega’s en gasten daar waar je kan. Een taxi bestellen, een zaaltje huren of andere ondersteuning verleen jij met plezier.

Wij zoeken iemand voor 6 uur per dag vijf dagen in de week (geen weekenden). De front-office is geopend van 07:00 tot 19:00 uur. Samen met de collega wissel je de dag af. Dus of je werkt van 07:00 tot 13:00 uur of van 13:00 tot 19:00 uur.

Jouw Profiel:

-          Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 front-office medewerker/management diploma of een soortgelijk diploma of hotelschool.

-          Jij hebt hospitality in je bloed.

-          Je bent goed in Engels en Nederlands in woord en geschrift.

-          Je geeft elke klant het gevoel dat hij/zij welkom is.

-          Jij wilt in een high-end omgeving werken en hebt oog voor detail.

-          Je wilt voor langere tijd een commitment aangaan.

 

Arbeidsvoorwaarden:

-          € 1.850,- tot € 2.050,- per maand obv full-time, met groeimogelijkheden (€ 10,50 tot € 12,00 p.u.)

-          30 uur per week beschikbaar, vijf dagen in de week.

-          Elke dag een gratis uitgebreide lunch.

-          Werken bij een toonaangevend internationaal bedrijf.

-          Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

 

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Lucas van Gils via 06-81099824 of l.vangils@assignmentz.nl.

Tovert de vacature een lach op jouw gezicht? Solliciteer dan direct, wij nemen binnen één dag contact met je op.

Branche: Hospitality
Locatie: Hoofddorp
Salaris: € 1.850 - € 2.050 bruto

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

    © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED