Hospitality Hostess / Host 40 uur p.w.

Wij zoeken per 1 januari een hospitality host / hostess die wil werken in een high-end omgeving voor een internationaal bedrijf in Hoofddorp. Wil jij in een splinternieuw gebouw gasten het gevoel geven dat ze welkom zijn? Haal jij energie uit de lach van een gast, heb jij hospitality in je en doe jij je werk ook met een smile? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder en solliciteer op deze functie.

Waar ga je werken?
Er wordt nu een nieuw kantoor gebouwd in Hoofddorp voor een grote internationale organisatie. Het is bijna klaar. Het gebouw en de front-office is voorzien van de nieuwste technieken en high-end afwerkingen. Jij ontvangt daar gasten van over de hele wereld. De front-office is geheel open, je krijgt mooie passende bedrijfskleding en enige wat mist is jouw hospitality. Want een high-end omgeving is niet compleet zonder jouw stralende glimlach.

Wat ga je doen?
Je start ’s ochtends en pakt een kopje heerlijke koffie of thee. Je tablet is zo aan en de eerste gasten komen binnen. Je verwelkomt ze met een stralende glimlach in het Engels of Nederlands. Je vraagt of ze een goede reis hebben gehad en waarmee je de gasten van dienst kan zijn. Vervolgens bied je ze een kopje koffie aan, schrijf je ze in en zorg je dat ze opgehaald worden. Jij hebt hospitality hoog in het vaandel en niemand verlaat de front-office zonder een lach op hun gezicht.

Ondertussen heb je een mailtje van een collega gekregen, er is een lampje stuk. Jij hebt nauw contact met de facilitair coördinator en via een intern systeem zet je de melding uit. Vervolgens stuur je een mailtje terug dat het geregeld wordt. Want de interne klant verdient net zo veel hospitality als de externe gast.

Daarnaast verricht je licht administratief werk, zorg je voor een opgeruimde front-office en help je collega’s en gasten daar waar je kan. Een taxi bestellen, een zaaltje huren of andere ondersteuning verleen jij met plezier.

Jouw Profiel:

 • Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 front-office medewerker/management diploma of een soortgelijk diploma of hotelschool.
 • Jij hebt hospitality in je bloed.
 • Je bent goed in Engels en Nederlands in woord en geschrift.
 • Je geeft elke klant het gevoel dat hij/zij welkom is.
 • Jij wilt in een high-end omgeving werken en hebt oog voor detail.
 • Je wilt voor langere tijd een commitment aangaan.

Arbeidsvoorwaarden:

 • € 2.000,- tot € 2.250,- bruto per maand, met groeimogelijkheden (€ 11,- tot € 12,50 bruto).
 • 40 uur per week. Geen weekenden of avonden.
 • Elke dag een gratis uitgebreide lunch.
 • Werken bij een toonaangevend internationaal bedrijf.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Lucas van Gils via 06-81099824 of l.vangils@assignmentz.nl.

Tovert de vacature een lach op jouw gezicht? Solliciteer dan direct, wij nemen binnen twee dagen contact met je op.

Branche: Hospitality
Locatie: Hoofddorp
Salaris: € 11 - € 12,50

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED