Hospitality Hostess / Host Amsterdam 8 uur p.w.

Voor een groot internationaal bedrijf in Amsterdam zoeken wij een Hospitality host / hostess voor één dag in de week. Wil jij werken in een high-end en modern kantoorgebouw voor een bedrijf dat wereldwijd bekend is? Vind jij Hospitality belangrijk en tover jij altijd een lach op iemands gezicht? Dan ben jij onze nieuwe collega aan de front-office! Lees snel verder en solliciteer op deze functie.

Waar ga je werken?
Je gaat werken in een groot kantoorgebouw in Amsterdam. Maar vergeet het stoffige imago van kantoren. Dit gebouw is vorig jaar opgeleverd en volledig renoveert, het is een kantoor om trots op te zijn. Als Hospitality Hostess / Host zorg je ervoor dat het bezoek gastvrij ontvangen wordt. Een mooie ruimte is niet veel waard als jij er niet staat te shinen!

Wat ga je doen?
Je start ’s ochtends en pakt een kopje heerlijke koffie of thee. Je start je computer achter de front-office op en begroet je collega’s die binnen komen. Je maakt een praatje, regelt de laatste services voor die dag en geeft de post mee. Als de ochtend drukte voorbij is, check je of de vergaderzalen er netjes bij staan en of alle koelkasten nog gevuld zijn. Denk hierbij aan drankjes en snacks, alles is gratis dus het kan snel gaan.

Door de dag heen komen bezoekers en collega’s met allerhande vragen naar je toe. Jij bent het kloppend hart van het gebouw en je regelt allerlei Hospitality diensten voor hen. Je doet dit altijd met een stralende lach en zorgt ervoor dat je open en benaderbaar bent.

Daarnaast zorg je voor een opgeruimde front-office en help je collega’s daar waar je kan.

Jouw Profiel:

 • Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 front-office medewerker/management diploma of een soortgelijk diploma of hotelschool.
 • Ben je nog aan het studeren? Dat is ook geen probleem.
 • Jij hebt Hospitality in je bloed.
 • Je geeft elke klant het gevoel dat hij/zij welkom is.
 • Jij wilt in een high-end omgeving werken en hebt oog voor detail.

Arbeidsvoorwaarden:

 • € 10,- bruto per uur met ruimte om te groeien.
 • Werkdagen voorkeur voor maandag. In overleg kan dat een andere dag zijn.
 • Werken in een high-end omgeving voor een internationaal bekend en gerenommeerd bedrijf.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Lucas van Gils via 06-81099824 of l.vangils@assignmentz.nl.

Tovert de vacature een lach op jouw gezicht? Solliciteer dan direct, wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

 

 

Branche: Hospitality
Locatie: Amsterdam
Salaris: € 10,- bruto p.u.

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED