Hospitality Hostess / Host

Wij zoeken per direct een hospitality host / hostess voor de front-office voor een groot data analyse bedrijf in Diemen. Wil jij bij een informeel en gezellig bedrijf werken? Haal jij energie uit de lach van een gast, heb jij hospitality in je en doe jij je werk ook met een smile? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder en solliciteer op deze functie.

Waar ga je werken?
In Diemen staat het kantoor van een groot internationaal data en marketing bedrijf. Het bedrijf opereert in meer dan 30 landen over de hele wereld. Jij gaat samen met je collega de front-office bemannen en zorgt ervoor dat iedereen met de smile bij zijn afspraak aankomt.

Wat ga je doen?
Je start ’s ochtends en pakt een kopje heerlijke koffie of thee. Je verwelkomt je collega’s en de gasten met een stralende glimlach. Je vraagt of ze een goede reis hebben gehad en aan de gasten vraag je waarmee je ze van dienst kan zijn. Vervolgens bied je ze een kopje koffie aan, schrijf je ze in en zorg je dat ze opgehaald worden. Jij hebt hospitality hoog in het vaandel en niemand verlaat de front-office zonder een lach op hun gezicht.

Ondertussen heb je een mailtje van een collega gekregen, er is een lampje stuk. Jij hebt nauw contact met de facilitair coördinator en via een intern systeem zet je de melding uit. Vervolgens stuur je een mailtje terug dat het geregeld wordt. Want de interne klant verdient net zo veel hospitality als de externe gast.

Daarnaast verricht je administratief werk, zoals het inboeken van factureren en dergelijke. Je zorgt voor een opgeruimde front-office en help je collega’s en gasten daar waar je kan. Een taxi bestellen, een zaaltje huren of andere ondersteuning verleen jij met plezier.

Je werkt zelfstandig en toont initiatief. Soms komen er geen gasten maar jij zorgt ervoor dat je bezig blijft en helpt collega’s als je ziet dat ze extra hospitality nodig hebben.

Wij zoeken iemand voor 5 uur per dag vijf dagen in de week (geen weekenden). De front-office is geopend van 08:00 tot 18:00 uur. Samen met de collega wissel je de dag af.

Jouw Profiel:

 • Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 front-office medewerker/management diploma of een soortgelijk diploma of hotelschool.
 • Jij hebt hospitality in je bloed.
 • Je bent taalvaardig in Nederlands en Engels
 • Je geeft elke klant het gevoel dat hij/zij welkom is.
 • Je neemt initiatief en zoekt werkt zonder dat je een opdracht krijgt.
 • Je wilt voor langere tijd een commitment aangaan.

Arbeidsvoorwaarden:

 • € 1.850,- tot € 2.080,- bruto per maand obv Full-time, met groeimogelijkheden (€ 10,70 tot € 12,00 bruto).
 • 25 uur per week beschikbaar, vijf dagen in de week.
 • Werken bij een toonaangevend bedrijf.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Lucas van Gils via 06-81099824 of l.vangils@assignmentz.nl.

Tovert de vacature een lach op jouw gezicht? Solliciteer dan direct, wij nemen binnen twee dagen contact met je op.

Branche: Hospitality
Locatie: Diemen
Salaris: € 10,70 - 12,00 bruto p.u.

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED