Huismeester 24 uur p.w. Den Haag

3 dagen, 24 uur per week, 3 locaties en 20 klussen. Ben jij een Huismeester die graag op verschillende plekken werkt, zelfstandig en bij een maatschappelijke organisatie? Solliciteer dan nu als Huismeester in Den Haag, Leiden en Wassenaar.

Wat ga je doen?
Jij bent de Huismeester van drie locaties van een zorginstelling. In de zorginstellingen wonen ouderen. Jij draagt een waardevolle bijdrage aan het woonplezier op hun oude dag. Samen met je collega’s dragen jullie allemaal een steentje bij.

Als Huismeester is geen dag hetzelfde. Ten eerste omdat je drie dagen in de werk werkt en elke dag op een andere locatie. De klussen die je doet verschillen van een lampje ophangen, tot een deur rechtzetten en een schilderij ophangen. Maar je kan het zo gek niet bedenken of het is nodig. Jij hebt 2 (of 3) rechterhanden en weet altijd een oplossing voor een probleem te bedenken. Je werkt zelfstandig en met respect voor de bewoners. Je komt immers in hun huizen iets repareren.

Als Huismeester word je overal warm ontvangen. De mensen zijn blij dat je er bent, want jij gaat hun probleem oplossen. Dat maakt elke dag, een leuke dag.

Waar ga je werken?
Jij wordt onze nieuwe Huismeester bij een zorginstelling. Deze zorginstelling heeft locaties door het hele land. Het zijn allemaal kleine complexen met seniorenwoningen. Er wordt kleinschalig zorg geboden in mooie en unieke locaties in Nederland. In deze functie als Huismeester werk je in drie locaties, namelijk; Den Haag, Leiden en Wassenaar. Per locatie werk je er 1 full-time dag in de week, dus in totaal 3 full-time dagen.

Profiel:

  • Minimaal een MBO niveau 3 diploma in de richting van facilitair medewerker, Huismeester of bouw.
  • Technisch inzicht, ervaring als Huismeester is een pre.
  • Proactief en goed in zelfstandig werken.
  • In het bezig van een VCA certificaat of bereid deze op hele korte termijn te halen.

Arbeidsvoorwaarden:

  • 24 uur per week, verspreid over drie dagen. Dagen zijn in overleg.
  • Leuke collega’s en een warm ontvangt bij elke klus.
  • Salarisindicatie: € 2.000 tot € 2.250,- bruto per maand op basis van 40 uur.
  • Goede secondaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, vakantiedagen en reiskostenregeling.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Lucas van Gils via 06-81099824 of l.vangils@assignmentz.nl.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan als Huismeester? Solliciteer dan direct, wij nemen binnen twee dagen contact met je op.

Branche: Huismeester
Locatie: Den Haag
Salaris: € 11 - € 12,50

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

    © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED