Huismeester 30 uur p.w.

Ben jij een Huismeester met oog voor detail. Wil je graag hét aanspreekpunt zijn voor al je collega’s en leveranciers? De (technische) gebreke oplossen en je collega’s blij maken? Lees dan snel verder en solliciteer direct op deze functie.

Wat ga je doen?
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor je collega’s en leveranciers als het gaat om technische werkzaamheden in en rondom de kantoorgebouwen. Denk hierbij aan, TV schermen ophangen, schoonmaak controleren, meubilair verplaatsen/vermaken, klein technisch onderhoud, begeleiden van leveranciers in het gebouw etc.

Daarnaast draag je in het algemeen zorg voor de gebouwen. Ze voelen als jouw gebouwen en jij bent de Huismeester die altijd alles netjes wil hebben. Je detecteert gebreken en los deze (preventief) op.

Waar ga je werken?
Als Huismeester werk je in verschillende kantoorgebouwen van één bedrijf. Het zijn stuk voor stuk zeer nette en high-end gebouwen. Alles is goed verzorgd en dat willen ze graag zo houden. Je krijgt een bedrijfswagen waarmee je tussen de verschillende gebouwen heen en weer kan rijden. Hierdoor heb je altijd alles wat je nodig hebt. Je moet dus ook een rijbewijs hebben.

Je werkt voor een groot internationaal bedrijf in Hoofddorp. Het bedrijf is oorspronkelijk Aziatisch en er werken veel Engelssprekende collega’s. Er is onderling een informele sfeer. Je werkt samen met twee facilitair medewerkers en de manager Operations. Er is veel gezelligheid en je helpt elkaar om alles goed te laten verlopen. Soms moet je ook beleefd zijn, omdat in de Aziatische bedrijfscultuur hiërarchie heel belangrijk is. Je moet kunnen aanvoelen wanneer je informeel kan zijn en wanneer niet.

Wij zoeken een Huismeester die houdt van een grapje maar ook beleefd kan zijn. Iemand die zelfstandig kan werken en zich verantwoordelijk voor de gebouwen voelt.

Profiel:

 • Technisch inzicht, ervaring als Huismeester is een pre.
 • Proactief en goed in zelfstandig werken.
 • Omdat je in een internationaal bedrijf gaat werken, moet je ook redelijk Engels kunnen spreken.
 • In het bezig van een VCA certificaat of bereid deze op hele korte termijn te halen.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Contract voor minimaal 30 uur per week. Eventueel uit te breiden naar 40 uur.
 • Een bedrijfswagen zodat je naar de verschillende gebouwen kan rijden.
 • Salarisindicatie: maximaal € 2.100,- bruto per maand op basis van 40 uur.
 • Goede secondaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, vakantiedagen en reiskostenregeling.
 • Je bent een VCA certificaat en wij vragen een VOG voor je aan.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Lucas van Gils via 06-81099824 of l.vangils@assignmentz.nl.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan als Huismeester? Solliciteer dan direct, wij nemen binnen twee dagen contact met je op.

 

Branche: Huismeester
Locatie: Hoofddorp
Salaris: € 12,- bruto p.u.

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED