Magazijn en logistiek medewerker 40 uur p.w. Hoofddorp

Voor een bedrijf dat letterlijk levens redt zoeken wij een magazijn en logistiek medewerker. Wil jij bijdragen aan de gezondheid van patiënten? Heb je ervaring met werken in een magazijn en logistieke taken in een organisatie? Lees dan snel verder en solliciteer op deze functie.

Werkzaamheden:
Als magazijn en logistiek medewerker werk je in jouw eigen magazijn. Jij beheert alles wat er ingaat en wat eruit gaat. Jij ontvangt en registert alle binnenkomen goederen van koeriers en pakketbezorgers. Jij zorgt ervoor dat alles geordend is en op de juiste plek terecht komt.

Daarnaast zorg jij ervoor dat het magazijn overzichtelijk is en met behulp van Excell en Oracle kan jij elk pakketje terugvinden.

Zodra er pakketten binnenkomen controleer je wat erin zit en registreer je de inhoud. Als er zaken missen neem je contact op met de afzender om ervoor te zorgen dat alle materialen en middelen alsnog geleverd worden. Daarna neem je intern contact met de afdeling dat het pakket er is en breng je het of het wordt opgehaald.

Waar ga je werken?
Je werkt bij een farmaceutisch bedrijf, zelfstandig in het magazijn. Hygiëne is dus ook heel erg belangrijk. Dit bedrijf behandelt patiënten die kanker hebben. Zij hebben een nieuwe behandeling ontwikkeld die ervoor zorgt dat meer dan de helft van de patiënten alsnog geneest. Alle medewerkers bij dit bedrijf werken om deze mensen te redden. Iedereen draagt op zijn eigen manier bij aan het helpen van deze mensen. Wij zoeken iemand die zich hier bewust van is en zelfstandig en verantwoordelijk werkt. Wil jij op jouw manier bijdragen aan de hogere doelen van deze organisatie? Solliciteer dan nu.

Trefwoorden: logistiek, magazijn, logistiekmedewerker, magazijnmedewerker

Functie-eisen:

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding en je hebt bij voorkeur ervaring in de logistiek of in een magazijn.
 • Je hebt ervaring met Microsoft Outlook en Excel
 • Je bent representatief en sociaal.
 • Je bent open, eerlijk, kunt goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je beheerst de Nederlandse taal en de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een zelfstandige baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Bijdragen aan de gezondheid van mensen.
 • Startsalaris € 2.200, - bruto per maand.
 • Goede secondaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskosten, vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Per direct starten.

Heb je vragen over de functie magazijn en logistiek medewerker neem dan contact op Lucas van Gils via 06-81099824 of l.vangils@assignmentz.nl

Kom jij ons helpen om andere te helpen? Solliciteer nu en we nemen binnen 48 uur contact met je op.

Trefwoorden: logistiek, magazijn, logistiekmedewerker, magazijnmedewerker

Branche: Magazijn en logistiek
Locatie: Hoofddorp
Salaris: € 2.200,-

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

twee mensen onderweg naar nieuwe baan

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED