Monteur onderhoud kantoorpanden

Als monteur onderhoud kantoorpanden beheer je verschillende locaties in de regio Zuid-Holland. Je hebt een volle bus waarmee waar je naar de locaties gaat. Als monteur werk je graag aan verschillende klussen op één dag, kan je goed samenwerken en wij zorgen voor het leuke team. Spreekt dit je aan? En ben je full-time beschikbaar? Lees dan snel verder, want wie weet ben jij de monteur onderhoud kantoorpanden die we zoeken!

Wat ga je doen?
Elke werkdag is voor jou anders. De ene dag ben je bezig met het plaatsen van een keuken samen met een collega monteur onderhoud. De andere dag heb je storingsdienst en rijd je naar verschillende kantoren om noodzakelijke problemen direct op te pakken. De volgende dag zijn er weer andere klussen in je agenda en je zorgt ervoor dat die goed uitgevoerd worden.

In elk kantoor waar jij komt bevindt zich een centrale receptie en een facilitaire dienst. Zij zijn het aanspreekpunt voor de huurders van het kantoor. Jij bent het aanspreekpunt voor de receptie en facilitaire dienst. Zij vragen klussen aan de servicedesk en de planning. Die plannen jou op de klussen in.

Als monteur onderhoud vind je het niet erg om zelfstandig te werken. Sommige grotere klussen zal je met een andere monteur onderhoud uitvoeren, maar vaak werk je alleen. Je komt bij diverse bedrijven problemen oplossen en weet je netjes te gedragen. Je zorgt dat je netjes en schoon werkt.

Waar ga je werken?
Je werkt bij diverse kantoorpanden in de omgeving Zuid-Holland. Wij regelen een volledig ingeladen bedrijfsbus. Je hebt daarin alle gereedschap die je nodig hebt bij de hand. Je werkt in de nieuwste kantoorpanden en als monteur onderhoud heb jij toegang tot alle vloeren. Je gaat daar respectvol mee om.

Functie eisen

 • Bij voorkeur woonachtig in omgeving Rotterdam
 • Bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding op (elektro)technisch gebied aangevuld met bouwkundige- en/of technische werkervaring.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Vakmanschap en technische kennis op het gebied van elektra, afbouw, timmerwerk, etc.
 • In deze functie krijg je veel vrijheid, jij gaat hier verantwoordelijk mee om.
 • In bezit van een VCA diploma of de bereidheid deze te halen.
 • In bezit van een rijbewijs.

 

Arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris monteur tussen de € 2.500,- en € 2.700,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.
 • Een bedrijfsbus voor woon-werk en werk-werk verkeer.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een professionele organisatie met veel kansen.
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen.

Heb je vragen over deze functie als monteur? Neem dan contact op met Lucas van Gils via 06-81099824.

Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Branche: Techniek
Locatie: Rotterdam
Salaris: € 2.700 bruto p.m.

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED