Onderhoudsmonteur kantoorpanden

20+ panden beheren, 2 tot 4 klussen per dag en samenwerking in een leuk team. Ben jij technisch en wil je graag als Onderhoudsmonteur kantoorpanden beheren en onderhouden? Ben je zelfstandig en proactief?  Lees dan snel verder, want jij bent de Onderhoudsmonteur die wij zoeken.

Wat ga je doen?
Jouw werkdag is altijd anders. De ene dag moet je een keuken plaatsen samen met een collega Onderhoudsmonteur. Daarna heb je storingsdienst en rij je naar verschillende kantoren om noodzakelijke dingen meteen op te pakken. De volgende dag zijn er een aantal klussen in je agenda en je zorgt ervoor dat die goed uitgevoerd worden.

In elk kantoor zit een centrale receptie en een facilitaire dienst. Zij zijn het aanspreekpunt voor de huurders. Jij bent het aanspreekpunt voor de receptie en facilitaire dienst. Zij plannen klussen bij jou en bij andere Onderhoudsmonteurs in.

Als Onderhoudsmonteur werk je zelfstandig. Soms heb je grotere klussen met een andere Onderhoudsmonteur maar vaak werk je alleen. Je komt bij veel verschillende bedrijven over de vloer en je gedraagt je netjes. Je zorgt dat je netjes en schoon werkt.

Waar ga je werken?

Je werkt bij verschillende kantoorpanden in de omgeving Amsterdam en Utrecht. Wij regelen een volledig ingeladen bedrijfsbus. Je hebt daarin alle gereedschap die je nodig hebt bij de hand. Je werkt in de nieuwste kantoorgebouwen en bij verschillende bedrijven. Als Onderhoudsmonteur kantoorpanden heb jij toegang tot alle vloeren en werkplekken van de bedrijven. Je gaat daar respectvol mee om.

Door de huidige situatie heb je een wisselende uren. Het kan de ene week 40 uur zijn en de andere week 20 uur. Laat zien dat wij niet zonder jou kunnen. Wanneer de maatregelen vanuit de regering dan versoepelen en er meer werk is, krijg je ook een dienstverband met vaste uren aangeboden.

Functie eisen

 • Bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding op technisch gebied aangevuld met bouwkundige- en/of technische werkervaring.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Vakmanschap en technische kennis op het gebied van elektra, afbouw, timmerwerk, etc.
 • In deze functie krijg je veel vrijheid, jij gaat hier verantwoordelijk mee om.
 • In bezit van een VCA diploma of de bereidheid deze te halen.
 • In bezit van een rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris Onderhoudsmonteur tussen de € 2.300,- en € 2.500,- bruto per maand obv 40 uur.
 • Werkweek met wisselende uren.
 • Een bedrijfsbus voor woon-werk en werk-werk verkeer.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een professionele organisatie met veel kansen.
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Lucas van Gils via 06-81099824 of via l.vangils@assignmentz.nl

Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Branche: Technisch
Locatie: Amsterdam
Salaris: € 2.300,- tot € 2.500,- bruto

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Onderhoudsmonteur kantoorpanden

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED