OVER ONS

ephraim

Ephraim Adriaansz
Senior Recruiter

Mijn naam is Ephraim Adriaansz, 27 jaar oud, geboren en getogen in Amsterdam. Ik heb de opleiding Social Work gevolgd aan de de Hogeschool van Amsterdam.

Ik werkzaam bij Assignmentz als Senior recruiter. Voor ik als recruiter begon ik heb verschillende soorten banen gehad zoals, Pedagogisch medewerker, Hospitality medewerker, Facilitair medewerker en Jongerenwerker.

Bekijk onze vacatures en ik zorg ervoor dat jij precies krijgt waar jij naar opzoek bent!

corneel

Corneel Bakker
Directeur-Eigenaar

Mijn naam is Corneel Bakker, 30 jaar en ik woon in Amsterdam. Sinds 2022 ben ik aandeelhouder van Assignmentz. Momenteel ben ik vooral bezig met de groei van Assignmentz en Dutch Staffing Group in het algemeen.  Ik werk inmiddels 10 jaar in de uitzendbranche en ik heb het nog steeds enorm naar mijn zin: dat kan ook niet anders met zulke leuke collega’s!

lisa

Lisa de Wildt
Recruiter

Mijn naam is Lisa de Wildt en ik ben 24 jaar. Momenteel volg ik de studie Human Resource Management aan de Hogeschool Leiden.

Ik ben werkzaam als Junior Recruiter bij Assignmentz. Nadat ik mijn stage in de richting van Recruitment had afgerond, wilde ik mezelf hier graag in doorontwikkelen en het leek me leuk om deze baan te combineren met mijn studie. In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af om leuke dingen te doen samen.

DSC02615

Jeroen Goos
Operationeel Directeur

Hoi, ik ben Jeroen Goos, 29 jaar en woon samen met mijn vriendin in Amsterdam-IJburg.
Als operationeel directeur bij Assignmentz help ik mee om te zorgen dat al onze opdrachtgevers snel aan de juiste kandidaten zijn geholpen. Ook zorg ik voor de samenwerking met ons andere label Tempforce. Naast het werken houd ik van voetbal en padel. Ik hoop je snel te zien bij ons op kantoor!

Lisha

Lisha Welling
HR & Office Manager

Hi, ik ben Lisha Welling. 24 jaar oud en ik werk als Office & HR Manager bij Assignmentz en Tempforce. Urenregistratie, nieuwe contracten, reiskostendeclaraties, maar ook de boodschappen en de vrijdagmiddagborrel: allemaal mijn afdeling! In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond.

Assignmentz personeelsdiensten werft en selecteert personeel voor bedrijven. Wij geloven in de perfecte match en werken door totdat deze gevonden is. Matching is de kern van wat wij doen en waar wij goed in zijn.

Onze werkwijze
Assignmentz is een innovatief bedrijf die exposure geeft aan uw vacatures. Wij zetten verschillende off- en online marketingcampagnes in om uw doelgroep te bereiken. Een van onze kanalen is in-app advertising. Met deze vorm van advertising zorgen wij ervoor dat uw vacatures in mobiele apps zichtbaar zijn. Zo vinden wij uw kandidaten voordat ze zelf weten dat ze op zoek zijn. 

Wij zijn gespecialiseerd in online advertising, zowel de techniek als het aanspreken van kandidaten. Wij maken niets mooier dan het is, maar weten wel wat aanslaat. Met ons als partner bent u verzekert van succes. Wij zijn klaar voor uw volgende Assignment.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op! 

© 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED