OVER ONS

website

Ephraim Adriaansz, Recruiter

Mijn naam is Ephraim Adriaansz, 26 jaar jong, geboren en getogen in Amsterdam. Zelf volg ik de opleiding Social Work op de HvA.

Naast mijn studie ben ik werkzaam bij Assignmentz als recruiter. Voor ik als recruiter begon ik heb verschillende soorten banen gehad zoals, Pedagogisch medewerker, Hospitality medewerker, Facilitaire medewerker en Jongerenwerker.
Bekijk onze vacatures en ik zorg ervoor dat jij precies krijgt waar jij naar opzoek bent!

20211008_163653

Lucas van Gils, Managing director

Mijn naam is Lucas van Gils 32 jaar oud en samen met mijn vrouw woonachtig in Utrecht.

Ik heb een pedagogische achtergrond en werk graag met mensen. Als recruiter ben je constant bezig om de juiste talenten te ontdekken en te matchen met de juiste banen. Elke keer wanneer dat lukt winnen alle partijen.
Graag waag ik een poging om voor jou de juiste plek te vinden. Stuur me een bericht en ik help je graag verder.

Foto Dominique

Dominique van Grondelle, Planner

Mijn naam is Dominique van Grondelle en ik ben 23 jaar oud. Ik ben geboren in Amsterdam, maar woon al jaren in Utrecht. Zelf volg ik de opleiding Ecologische Pedagogiek op de Hogeschool Utrecht, te Amersfoort.

Naast mijn studie ben ik werkzaam bij Assignmentz als planner. Voordat ik bij Assignmentz begon als planner, heb ik gewerkt als pedagogisch medewerker voor Assignmentz. Daarnaast heb ik een verpleegkundige opleiding afgerond en heb ik ervaring opgedaan met werken in het ziekenhuis. Ik ben graag in contact met mensen en ik vind het leuk om dingen te organiseren en regelen! Voor al je vragen over de planning kun je bij mij terecht!

Assignmentz personeelsdiensten werft en selecteert personeel voor bedrijven. Wij geloven in de perfecte match en werken door totdat deze gevonden is. Matching is de kern van wat wij doen en waar wij goed in zijn.

Onze werkwijze
Assignmentz is een innovatief bedrijf die exposure geeft aan uw vacatures. Wij zetten verschillende off- en online marketingcampagnes in om uw doelgroep te bereiken. Een van onze kanalen is in-app advertising. Met deze vorm van advertising zorgen wij ervoor dat uw vacatures in mobiele apps zichtbaar zijn. Zo vinden wij uw kandidaten voordat ze zelf weten dat ze op zoek zijn. 

Wij zijn gespecialiseerd in online advertising, zowel de techniek als het aanspreken van kandidaten. Wij maken niets mooier dan het is, maar weten wel wat aanslaat. Met ons als partner bent u verzekert van succes. Wij zijn klaar voor uw volgende Assignment.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op! 

© 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED