Pedagogisch Medewerker BSO 14 uur Utrecht

Voor onze BSO in de Utrechtse wijk Oog In Al zoeken wij per 1 september 2020 een Pedagogisch medewerker. In deze kleinschalige organisatie voel je je onderdeel van de familie. Samen met je collega Pedagogisch medewerkers zorg je voor een warme en vertrouwde omgeving. Werk jij graag met de kleinsten op de BSO (groep 1 & 2), lees dan snel verder en solliciteer.

Waar ga je werken:
Bij BSO Stoere stapjes komen de kinderen uit groep 1 en 2. Omdat Stoere Stapjes in de basisschool zelf gevestigd is, komen de kinderen hier samen met hun vriendjes en vriendinnetjes naar toe.

Als Pedagogisch medewerker werk je op een vaste locatie. Hierdoor bouw je een goeie band op met ouders en kinderen. Je zet je kennis op Pedagogisch gebied in om de kinderen te helpen met hun ontwikkeling en ondersteunt ouders door, wanneer dat nodig is, tips te geven. Zodat jullie samen een mooi en veilig Pedagogisch milieu om het kind heen creëren.

Wat ga je doen?
Bij Stoere stapjes werk je als Pedagogisch medewerker met de kleinsten van 4 tot 6 jaar. Ze zijn volop in ontwikkeling en willen graag nieuwe dingen leren en ontdekken. Daar help jij ze bij door allerlei activiteiten te organiseren. Als Pedagogisch medewerker weet jij wat bij hen aansluit. Je zorgt er zo voor dat ze zich blijven ontwikkelen en dat de BSO bijdraagt aan hun plezier en geluk. Daarnaast mogen ze natuurlijk ook gewoon lekker spelen en samen met jou een boekje lezen op de bank.

Wij zoeken iemand die zorgzaam en lief is. Iemand met Pedagogische kennis en die er elke dag weer voor gaat om een leuke en gezellige dag voor de kinderen te verzorgen. Ben jij dat? Solliciteer dan als Pedagogisch medewerker bij Stoere stapjes.

Functie eisen:

 • Je hebt een diploma waarmee je bevoegd bent om in de kinderopvang te werken zoals Pedagogisch medewerker (weet je het niet zeker check het hier: https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma)
 • Je hebt plezier in het werken met kinderen uit groep 1 & 2.
 • Je hebt goede Pedagogische kennis.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris conform CAO Kinderopvang € 2.047 tot € 2.793 o.b.v. 40 uur.
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.
 • Werken in een klein en gezellig team met toffe collega’s.
 • 25 vakantiedagen per jaar.
 • 8% vakantiegeld per jaar.
 • Reiskostenvergoeding wanneer je meer dan 10 kilometer van de locatie woont.
 • Goede bereikbaarheid met auto, fiets en OV.

Heb je vragen over deze vacature? Bel of whatsapp Myrthe van Kooten Niekerk op
06-57301743. Zij helpt je verder.

Ben je enthousiast geworden voor een baan als pedagogisch medewerker op BSO Stoere Stapjes na het lezen van deze vacature?
Solliciteer dan nu door je CV en pasfoto te sturen naar Myrthe van Kooten Niekerk
(m.vankootenniekerk@assignmentz.nl)

 

Branche: Kinderopvang
Locatie: Utrecht
Salaris: €2.047-€2.793 bruto

Myrthe van Kooten Niekerk

Tel. 06-57301743
M.vankootenniekerk@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED