Pedagogisch Medewerker BSO 14 uur Utrecht

Voor onze BSO in Oog in al zoeken wij per 1 september 2020 een zorgzame Pedagogisch medewerker. In deze kleinschalige organisatie voel je je onderdeel van de familie. Samen met je collega Pedagogisch medewerkers zorg voor een warme en vertrouwde omgeving voor de kinderen. Bezorg jij ze graag een leuke en leerzame dag?  Lees dan snel verder en solliciteer.

Waar ga je werken:

Bij BSO Rakkers komen de kinderen uit groep 3. De BSO en de scholen liggen in de Utrechtse wijk Oog in al. Ze komen daarom samen met hun vriendjes en vriendinnetjes op de BSO spelen. Jij kent ze goed en haalt ze samen met je collega’s op van school. De Pedagogisch medewerkers werken op vaste locaties en kennen de ouders en kinderen goed. Jij gaat ook een band met hen opbouwen en natuurlijk met je leuke collega Pedagogisch medewerkers.

Je zet je Pedagogische kennis in om de kinderen te helpen met hun ontwikkeling. Daarnaast bespreek je de dag met de ouders, wanneer dat nodig is, geef je Pedagogische tips. Zodat er optimaal wordt samengewerkt en er een vertrouwde pedagogisch omgeving is.

Wat ga je doen?

De kinderen zijn volop in ontwikkeling en willen graag nieuwe dingen leren en ontdekken. Daar help jij ze bij. Je organiseert allerlei activiteiten op de verschillende ontwikkelgebieden. Zo zorg je ervoor dat ze zich blijven ontwikkelen en dat de BSO bijdraagt aan hun plezier en geluk. Daarnaast mogen de kinderen ook gewoon lekker spelen en samen met jou een boekje lezen op de bank.

Wij zoeken iemand die zorgzaam en lief voor de kinderen is. Een enthousiaste Pedagogisch medewerker en met ons en met elk kind een leuke en gezellige dag gaat hebben. Ben jij dat? Solliciteer dan als Pedagogisch medewerker bij BSO Rakkers.

Functie eisen:

 • Je hebt een diploma waarmee je bevoegd bent om in de kinderopvang te werken zoals Pedagogisch medewerker (weet je het niet zeker check het hier: https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma)
 • Je hebt plezier in het werken met de doelgroep uit groep 3.
 • Beschikbaarheid op maandag, dinsdag en donderdag van 13:30 – 18:15 uur en in schoolvakanties van 08:15 – 18:15 uur;
 • Talent om elk kind te verrassen.
 • Je hebt goede Pedagogische kennis.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris conform CAO Kinderopvang € 2.047 tot € 2.793 o.b.v. 36 uur.
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.
 • Werken in een klein en gezellig team met toffe collega’s.
 • 25 vakantiedagen per jaar.
 • 8% vakantiegeld per jaar.
 • Reiskostenvergoeding wanneer je meer dan 10 kilometer van de locatie woont.
 • Goede bereikbaarheid met auto, fiets en OV.

Heb je vragen over deze vacature? Bel/whatsapp of mail Myrthe van Kooten Niekerk op
06-57301743 of via m.vankootenniekerk@assignmentz.nl
Zij helpt je verder.

Ben je enthousiast geworden voor een baan als Pedagogisch medewerker op BSO Zevensprong?

Solliciteer dan nu op deze vacature door je CV met pasfoto hieronder op te sturen!

 

Branche: Kinderopvang
Locatie: Utrecht
Salaris: €2.047 tot €2.793

Myrthe van Kooten Niekerk

Tel. 06-57301743
M.vankootenniekerk@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED