Pedagogisch Medewerker BSO 15 uur

Jouw nieuwe job
Ben jij liever buiten dan binnen? Niet tussen die 4 muren, maar in de natuur of op het sportveld? Je krijgt vrijheid in je werk en ruimte om activiteiten te ondernemen.

Bij onze buiten BSO trek je er elke dag na schooltijd op uit met een groep kinderen, samen met je collega. Je speelt in parken, bossen, uiterwaarden, in het water of in bomen. Je bedenkt spellen, je begeidt kinderen bij het geven van vuur- of zakmesles, je zorgt dat kinderen plezier hebben en zich helemaal comfortabel voelen buiten. En als het heel slecht weer is, wordt het buitenspelen binnen voortgezet in de gymzaal die wij huren.

De locatie Vianen is op zoek naar een sportieve collega voor 15 uur per week, op de maandag-, dinsdag-, en donderdagmiddag.

Over jou
Je staat stevig in je (wandel)schoenen en weet van aanpakken. In het samenwerken met je collega’s richt jij je op de verbinding. Je kunt goed luisteren. Je bent positief en sportief ingesteld. Als de dag even anders uitpakt dan weet je goed te kunnen improviseren. Je schiet niet in de stress als er onverwachte dingen gebeuren. Bovendien maak je makkelijk een praatje met ouders. Je bent niet van “even lekker zitten toekijken” als de kinderen spelen. Nee, je bent van “ah, ik mag lekker meedoen en in de modder spelen”! Misschien kun je wel gezekerd boomklimmen, ook dat is zeer welkom! Vanzelfsprekend heb je een passend diploma op zak.

Praktisch
Het gaat om een vacature voor 15 uur per week. Je werkt 3 middagen op vaste werktijden vanaf 13.30-18.30, namelijk op maandag, dinsdag en donderdag. In de vakanties mag je de hele dag lekker buitenspelen. Vianen heeft mooie speelplekken, parken en een recreatieplas. Als het slecht weer, hebben we een schuillocatie in een groot sportcomplex.

Buiten BSO
Wij zijn een buiten BSO. En dat is net even anders dan een reguliere (binnen) opvang. Alleen als het slecht weer is gaan we naar binnen om te schuilen en aan het einde van de dag, om op te warmen als dat nodig is. Opvang zoals je ook tegenkomt in Scandinavische landen bijvoorbeeld.

BSO Wijs! is een groeiend bedrijf met inmiddels 40 medewerkers met diverse achtergronden.

100% vertrouwen
Bij ons staat de kernwaarde “Ruimte” centraal. Ruimte om buiten te ontdekken. Voor kinderen heel belangrijk vinden we, voor hun ontwikkeling en gezondheid. Maar ook geven we ruimte aan de medewerkers om zelf invulling te geven aan hun baan. We werken met zelforganiserende teams die volop ondersteund worden bij hun werk en ontwikkeling.

We zijn een relatief klein bedrijf met een open cultuur. Bij ons krijg je direct bij de start 100% vertrouwen.

Branche: Kinderopvang
Locatie: Vianen
Salaris: € 13,13 bruto

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

    © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED