Pedagogisch Medewerker BSO 24 uur

Wij zijn op zoek naar een Pedagogisch medewerker BSO in voor locatie in Bunnik. Als jij en rooster het toelaat dan kan je 24 uur per week werken als Pedagogisch medewerker. Op onze BSO staat plezier en ontwikkeling centraal! Heb je energie, oog voor ontwikkeling en werk je graag samen in een leuk en enthousiast team? Zoek dan niet langer en solliciteer direct op deze functie!

Locatie:
In een mooi nieuwe pand aan de Camminghalaan 27H in Bunnik vind je onze buitenschoolse opvang. De BSO heeft groepsruimtes met hoge industriële plafonds, wat een heerlijk gevoel van ruimte geeft. Spelletjes doen, knutselen, buiten voetballen of tikkertje spelen op het plein: de kinderen kiezen zelf wat zij willen doen na schooltijd. Kinderen zijn dol op onze multimedia-apparatuur waarmee ze de mooiste filmpjes maken. En zitten er kinderen op muziekles of gymles? Dan brengen en halen wij ze!

Werkzaamheden:
De kinderen besteden een aantal middagen per week op de BSO. Het is dus belangrijk dat ze naast een leuke middag ook gestimuleerd worden in hun ontwikkeling. Dat doe je door samen met de kinderen leuke activiteiten te bedenken en ze uit te voeren. Filmpjes maken, voetbaltoernooi organiseren of iets creatiefs. Als Pedagogisch medewerker geef je de kinderen verantwoordelijkheid en begeleid je ze met hun ideeën en plannen.

Samen met je collega Pedagogisch medewerkers ben je verantwoordelijk voor de BSO dag. Je zorg voor een wisselend aanbod aan vrij spelen en activiteiten zowel binnen als buiten. Als Pedagogisch medewerker ben je flexibel en speel je in op de behoefte van het kind. Je kan snel schakelen en als de dag toch anders loopt dan je gepland had, dan pas je je makkelijk aan.

Daarnaast onderhoud je Pedagogisch contact met ouder(s)/verzorger(s). Als Pedagogisch medewerker BSO zet jij je Pedagogische kennis in om ouders, kinderen en ons team verder te brengen.

Jouw Profiel:

  • Je hebt een MBO niveau 3 of 4 diploma Pedagogisch Medewerker, sport & bewegen of onderwijsassistent óf
  • Je zit minimaal in het laatste jaar van je HBO opleiding Pedagogiek of aanverwante opleidingen.
  • Je haalt plezier uit het werken met kinderen.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Salarisindicatie: € 2.100 - € 2.793 bruto per maand bij full-time
  • Vakantiegeld: 8%
  • Vakantiedagen: 25
  • Reiskosten: € 0,19 per kilometer of vergoeding openbaar vervoer.
  • Werktijden: 18 - 24 uur per week. Afhankelijk van jouw rooster.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Myrthe van Kooten Niekerk via 06-57301743 of m.vankootenniekerk@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur nu je CV naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Branche: Kinderopvang
Locatie: Bunnik
Salaris: € 13,47 bruto

Myrthe van Kooten Niekerk

Tel. 06-57301743
M.vankootenniekerk@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

    © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED