Pedagogisch Medewerker BSO

Bij jij ervoor gemaakt om kinderen een gezellige, veilige en uitdagende middag te bieden op de BSO? Wil jij je eigen werkdagen bepalen? Op verschillende locaties of op één locatie? Dan ben jij de Pedagogisch medewerker zie wij zoeken!

Voor onze toffe locaties in Utrecht en omgeving zijn wij op zoek naar enthousiaste Pedagogisch medewerkers die flexibel op onze BSO’s willen werken. Ben jij dit? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
Op de BSO start je middag rond 13:30. Je komt aan op de kinderopvang en bespreekt met de andere Pedagogisch medewerkers hoe de dag eruitziet. Samen halen jullie de kinderen van school en onderweg maak je een gezellig praatje. Eenmaal terug op de locatie eten je met de kinderen een broodje en bespreek je waar de kinderen zin in hebben.

De kinderen mogen kiezen wat ze gaan doen en jij bent als Pedagogisch medewerker verantwoordelijkheid voor een activiteit. Misschien houd jij er wel van om buiten te voetballen of ben je een kei in het verzinnen van een knutselactiviteit. Je weet dan ook wat bij de leeftijd van de kinderen aansluit en speelt hierop in.

Aan het eind van de middag wordt ieder kind opgehaald en bespreek jij met de ouders hoe het die dag gegaan is. Je geeft het kind een high-five via de elleboog en wenst hen samen nog een fijne avond. Als iedereen opgehaald is ruim jij samen met de andere Pedagogisch medewerkers de groep op en sluit je de dag af.

Functie-eisen

  • Je hebt een MBO niveau 3/4 diploma gericht op Pedagogisch medewerker óf onderwijs assistent óf aanverwante opleiding óf
  • Je zit minimaal in het laatste jaar van je HBO opleiding Pedagogiek óf aanverwante opleiding en
  • Je hebt een positieve grondhouding en stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salarisindicatie: minimaal € 14,00 bruto per uur
  • Vakantiegeld: 8,3%
  • Vakantiedagen: 25
  • Reiskosten: afhankelijk van vervoer. Maar wij zorgen voor een goede compensatie.
  • Werktijden: Flexibel tussen 0 tot 24 uur.

Ben je enthousiast maar heb je toch nog vragen? Mail dan Myrthe van Kooten Niekerk via m.vankootenniekerk@assignmentz.nl

Anders solliciteer direct via de sollicitatieknop en wij nemen binnen 36 uur contact met je op 😊

Branche: Kinderopvang
Locatie: Utrecht
Salaris: € 14,00 bruto

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Pedagogisch medewerker

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

    © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED