Pedagogisch medewerker BSO 14 uur

Word jij onze nieuwe collega pedagogisch medewerker in Utrecht? De kids op onze locatie staan te springen om je te ontmoeten. Wij geven de kids graag vrijheid om te ontdekken en spelenderwijs te leren. Wij zoeken daarom een pedagogisch medewerker met veel creativiteit en die het leuk vindt om kinderen spelenderwijs te begeleiden. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder.

Werkzaamheden:
Als pedagogisch medewerker op onze BSO werk je samen met leuke en creative collega’s. Jullie zorgen er samen voor dat de kids een leuke middag hebben. Zo maak je samen met een kind een mooie tekening, organiseer je groepsactiviteiten op creatief vlak en lees je samen een boekje. Je gebruikt je pedagogische kwaliteiten om aan een leuke activiteit ook een leerzaam component toe te voegen.

Samen met je collega pedagogisch medewerkers ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden op de locatie. Naast je verzorgende verantwoordelijkheden bedenk en voer je activiteiten met de kids uit. Dit kunnen spelletjes zijn, muziek maken, buitenspelen of andere activiteiten. Als pedagogisch medewerker zorg je voor diversiteit in het aanbod zodat er aan alle ontwikkelgebieden gewerkt wordt. Misschien heb je zelf een bijzonder talent wat je kan inzetten in een activiteit, dat lijkt ons juist heel leuk!

Profiel kandidaat

 • Je hebt een MBO niveau 3 of 4 diploma gericht op Pedagogisch Medewerker / PW / Onderwijsassistent / of soort gelijke opleidingen óf
 • Je zit in het laatste jaar van je HBO opleiding Pedagogiek/Social work of aanverwante opleiding. Of je hebt je HBO diploma al behaald.
 • Je hebt 0 -2 jaar werkervaring.
 • Je hebt een positieve houding en bent een gezellige collega.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salarisindicatie: € 2.170,- - € 2.887,- bruto per maand bij full-time dienstverband.
 • Vakantiedagen: 25
 • Elke drie maanden een borrel met je collega’s en veel persoonlijk contact.
 • Reiskosten: € 0,19 per kilometer
 • Vakantiegeld: 8,3%
 • Werktijden parttime: maandag, dinsdag en donderdag 14 uur per week.

Voor vragen kunt u terecht bij Lucas van Gils via 06-81099824 of l.vangils@assignmentz.nl.

Heb je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer kan tot 15 november 2020 via onderstaande knop.

Branche: Kinderopvang
Locatie: Utrecht
Salaris: € 13,91 bruto
publicatie: 20-10-2020

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Pedagogisch medewerker

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED