Pedagogisch Medewerker BSO 8-24 uur

Word jij onze nieuwe collega Pedagogisch medewerker BSO in Rotterdam? De kids op onze locaties staan te springen om je te ontmoeten. In onze gezellige teams werk je samen met Pedagogisch medewerkers om de kids een leuke dag te bezorgen. Maar daarnaast brengen we ze ook wat bij. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder en solliciteer als pedagogisch medewerker.

Werkzaamheden:
Als Pedagogisch medewerker op onze kinderopvang locaties werk je samen in een leuk team. Je zorgt er samen voor dat de kids een leuke dag hebben en dat jullie het zelf ook naar je zin hebben. Want als je het leuk vind dan word de dag voor de kinderen ook leuker. Je werkt met kinderen in de leeftijdsgroep 4 – 12 jaar. We hebben zowel horizontale als verticale groepen. Wij zoeken samen een groep die bij jouw past.

Samen met je collega Pedagogisch medewerkers ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden op de locatie. Naast je verzorgende verantwoordelijkheden bedenk en voer je activiteiten met de kids uit. Dit kunnen spelletjes zijn, muziek maken, buitenspelen of andere activiteiten. Als Pedagogisch medewerker zorg je voor diversiteit in het aanbod zodat er aan alle ontwikkelgebieden gewerkt wordt. Misschien heb je zelf een bijzonder talent wat je kan inzetten in een activiteit, dat lijkt ons juist heel leuk!

Profiel kandidaat

 • Je hebt een MBO niveau 3 of 4 diploma gericht op Pedagogisch Medewerker / PW / Onderwijsassistent / of soort gelijke opleidingen óf
 • Je zit in het laatste jaar van je HBO opleiding Pedagogiek/Social work of aanverwante opleiding. Of je hebt je HBO diploma al behaald.
 • Je hebt 0 -2 jaar werkervaring.
 • Je hebt een positieve houding en bent een gezellige collega.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salarisindicatie: € 2.047,- - € 2.793,- bruto per maand bij full-time dienstverband.
 • Vakantiedagen: 25
 • Elke drie maanden een borrel met je collega’s en veel persoonlijk contact.
 • Reiskosten: Afhankelijk van vervoer, wij zorgen dat je goed gecompenseerd wordt.
 • Vakantiegeld: 8,3%
 • Werktijden: 8 tot 24 uur.

Voor vragen kunt u terecht bij Myrthe van Kooten Niekerk via 06-57301743 of m.vankootenniekerk@assignmentz.nl.

Heb je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu via onderstaande knop.

Branche: Kinderopvang
Locatie: Rotterdam
Salaris: € 13,13 bruto

Myrthe van Kooten Niekerk

Tel. 06-57301743
M.vankootenniekerk@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED