Pedagogisch Medewerker Flex Amersfoort

Wil jij als Pedagogisch medewerker in en rondom Amersfoort op flexibele basis in de kinderopvang aan de slag? Dat kan! Voor onze super locaties in en rondom Amersfoort zoeken wij flexibele Pedagogisch medewerkers! Ben jij de persoon die wij zoeken? Lees dan snel verder en solliciteer nu als Pedagogisch medewerker. Je kunt direct beginnen!

Wat ga je doen?

Als flexibel Pedagogisch medewerker werk je vanuit de flexpool van de kinderopvang. Dit betekent dat je zelf kan aangeven wanneer je wel en wanneer je niet wil werken.
Wil je de ene week 3 dagen werken en de andere week maar 1 dag? Helemaal prima. Wil je op één dezelfde locatie werken of op verschillende? Geen probleem.
Als Pedagogisch medewerker weet jij dat het verzorgen van kinderen het belangrijkste onderdeel is binnen de Kinderopvang. Maar daarnaast weet jij ook hun ontwikkeling spelenderwijs te stimuleren. Je weet wat bij de leeftijd van het kind past en sluit hier het speelgoed of je georganiseerde activiteit op aan.
Je kunt in en rondom Amersfoort als flexibel Pedagogisch medewerker aan de slag op verschillende BSO’s en KDV’s. We houden hierbij rekening met jouw voorkeur. Vind je de ene locatie leuker dan de ander? We plannen jou in op de locatie die jij het leukst vindt! Want wanneer jij het als Pedagogisch medewerker naar je zin hebt, zul je ook de kinderen het beste kunnen begeleiden!

Functie-eisen

 • Je hebt een MBO niveau 3/4 diploma gericht op Pedagogisch medewerker óf
 • Je zit minimaal in het laatste jaar van je HBO opleiding Pedagogiek of aanverwante opleiding óf
 • Je hebt 0 - 2 jaar werkervaring.
 • Je hebt een positieve grondhouding en stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling.


Arbeidsvoorwaarden

 • Salarisindicatie: € 13,57 bruto per uur
 • Vakantiegeld: 8.3%
 • Vakantiedagen: 25
 • Reiskosten: € 0,19 per kilometer
 • Werktijden: Flexibel tussen 0 tot 25 uur.

 

Ben je enthousiast geworden voor een baan als pedagogisch medewerker op de BSO na het lezen van deze vacature?

Solliciteer dan nu door je CV up te loaden via onderstaande knop.

Branche: Kinderopvang
Locatie: Amersfoort
Salaris: € 13,57 bruto

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Kind die naar wereldbol wijst

Pedagogisch medewerker

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED