Pedagogisch Medewerker Flex Amersfoort

Wil jij als Pedagogisch medewerker in en rondom Amersfoort op flexibele basis in de kinderopvang aan de slag? Wil jij zelf bepalen wanneer je wel of niet werkt en op verschillende locaties of één dezelfde? Dat kan! Voor onze super locaties in en rondom Amersfoort zoeken wij flexibele Pedagogisch medewerkers! Ben jij de persoon die wij zoeken? Lees dan snel verder en solliciteer nu als Pedagogisch medewerker.

 

Wat ga je doen?

Flexibel werken als Pedagogisch medewerker betekent dat je werkt vanuit de flexpool van de kinderopvang. Dit betekent dat je zelf kan aangeven wanneer je wel en wanneer je niet wil werken.

Ben je de ene week niet beschikbaar maar de andere wel 4 (mid)dagen? Helemaal prima. Wil je op één dezelfde locatie werken of op verschillende? Geen probleem.

In je werk als Pedagogisch medewerker weet jij dan ook dat het verzorgen van kinderen binnen de kinderopvang het belangrijkste is. Maar daarnaast weet jij ook hun ontwikkeling spelenderwijs te stimuleren. Je weet wat bij de leeftijd van het kind past en sluit hier het speelgoed of je georganiseerde activiteit op aan.

Als flexibel Pedagogisch medewerker kun je in en rondom Amersfoort aan de slag op verschillende BSO’s en KDV’s. We houden hierbij rekening met jouw voorkeur. Vind je bijvoorbeeld een locatie niet zo leuk? Dan geven we dat door aan de planning en plannen we je daar niet meer in. Voel je je op een andere locatie wel helemaal op je plek? Dan zullen we je daar meer inplannen! Want wanneer jij het als Pedagogisch medewerker naar je zin hebt, zul je ook de kinderen het beste kunnen begeleiden!

 

Functie-eisen

 • Je hebt een MBO niveau 3/4 diploma gericht op Pedagogisch medewerker óf
 • Je zit minimaal in het laatste jaar van je HBO opleiding Pedagogiek of aanverwante opleiding óf
 • Je hebt 0 - 2 jaar werkervaring.
 • Je hebt een positieve grondhouding en stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling.

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Salarisindicatie: € 13,57 bruto per uur
 • Vakantiegeld: 8.3%
 • Vakantiedagen: 20
 • Reiskosten: afhankelijk van vervoer. Maar wij zorgen voor een goede compensatie.
 • Werktijden: Flexibel tussen 0 tot 25 uur.

 

Ben je enthousiast geworden voor een baan als pedagogisch medewerker na het lezen van deze vacature?

Solliciteer dan nu door je CV en pasfoto te sturen naar Myrthe van Kooten Niekerk

(m.vankootenniekerk@assignmentz.nl)

Branche: Kinderopvang
Locatie: Amersfoort
Salaris: € 13,57 bruto

Recruiter: Myrthe van Kooten Niekerk

Tel. 06-57301743
Mail: m.vankootenniekerk@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED