Pedagogisch Medewerker Flex Amsterdam 

Wil jij graag op flexibele basis als Pedagogisch medewerker in de kinderopvang aan de slag? Wil jij je eigen werkdagen bepalen op verschillende locaties of op één dezelfde? Dat kan! Voor onze toffe locaties in en rondom Amsterdam zoeken wij flexibele Pedagogisch Medewerkers. Komt dit overeen met jouw wensen? Lees dan snel verder en solliciteer nu als Pedagogisch medewerker.

Wat ga je doen?
Wanneer je als Pedagogisch medewerker flexibel werkt, betekent dit dat je werkt vanuit de flexpool van de kinderopvang. Je kan dan zelf aangeven waar en wanneer je wil werken. Misschien wil je de ene week 4 dagen werken, en de andere week maar 1 of helemaal niet. Geen probleem. Wil je flexibel op 1 locatie werken, dat kan ook.

Bij het werk in de kinderopvang is het opvangen en verzorgen van kinderen het belangrijkste, maar tijdens je werk geef je hen bewust en onbewust ook veel mee. Spelenderwijs stimuleer je hun ontwikkeling. Als Pedagogisch medewerker weet jij dan ook wat bij de leeftijd van het kind aansluit en hier speel je op in.

In en rondom Amsterdam kan jij als Pedagogisch medewerker aan de slag op verschillende BSO’s en KDV’s. We houden hierbij rekening met jouw voorkeur. Vind je een locatie niet zo leuk? Dan plannen we je daar niet meer in. Vind je een andere locatie super leuk? Dan zullen wij je daar meer inplannen.
Als Pedagogisch medewerker in de kinderopvang is het belangrijk dat jij het naar je zin hebt. Als jij op je plek zit en daar blij bent, kan je de kinderen het beste begeleiden.

Functie-eisen

 • Je hebt een MBO niveau 3/4 diploma gericht op Pedagogisch medewerker óf
 • Je zit minimaal in het laatste jaar van je HBO opleiding Pedagogiek of aanverwante opleiding óf
 • Je hebt 0 - 2 jaar werkervaring.
 • Je hebt een positieve grondhouding en stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling.


Arbeidsvoorwaarden

 • Salarisindicatie: € 13,57 bruto per uur
 • Vakantiegeld: 8.3%
 • Vakantiedagen: 25
 • Reiskosten: afhankelijk van vervoer. Maar wij zorgen voor een goede compensatie.
 • Werktijden: Flexibel tussen 0 tot 25 uur.

 

Ben je enthousiast geworden voor een baan als pedagogisch medewerker na het lezen van deze vacature?

Solliciteer dan nu door je CV en pasfoto te sturen naar Myrthe van Kooten Niekerk

(m.vankootenniekerk@assignmentz.nl)

Branche: Kinderopvang
Locatie: Amsterdam
Salaris: € 13,57 bruto

Recruiter:
Myrthe van Kooten Niekerk

Tel. 06-57301743
Mail: m.vankootenniekerk@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED