Pedagogisch Medewerker Flex Rotterdam

Wil jij graag op flexibele basis als Pedagogisch medewerker in de kinderopvang aan de slag? Wil jij je eigen werkdagen bepalen op verschillende locaties of op één dezelfde? Dat kan! Voor onze toffe locaties in en rondom Rotterdam zoeken wij flexibele Pedagogisch Medewerkers. Komt dit overeen met jouw wensen? Lees dan snel verder en solliciteer nu als Pedagogisch medewerker.

Wat ga je doen?
Als flexibele Pedagogisch medewerker, werk je vanuit de flexpool van de kinderopvang. Dit betekent dat je zelf kan aangeven wanneer je wel en wanneer je niet wil werken. Wil je de ene week niet werken, maar de andere week wel 4 (mid)dagen? Dat kan. Wil je op verschillende locaties werken of liever op één dezelfde? Geen probleem.

Als Pedagogisch medewerker weet jij als geen ander dat het verzorgen van kinderen binnen de kinderopvang op nummer 1 staat. Maar hiernaast weet jij je ook te richten op het ondersteunen van de ontwikkeling van het kind. Jij weet wat bij de leeftijd van het kind aansluit en speelt hier spelenderwijs op in.

Jij kan als Pedagogisch medewerker in en rondom Rotterdam aan de slag op verschillende BSO’s en KDV’s. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw voorkeur. Voel je je op de ene locatie niet zo op je plek? Dan plannen we je daar niet meer in. Is een andere locatie jouw favoriet? Dan plannen we je daar meer in. Wanneer jij het als Pedagogisch medewerker naar je zin hebt, op je plek zit en daar blij bent, zul je de kinderen het beste kunnen begeleiden!

Functie-eisen

 • Je hebt een MBO niveau 3/4 diploma gericht op Pedagogisch medewerker óf
 • Je zit minimaal in het laatste jaar van je HBO opleiding Pedagogiek of aanverwante opleiding óf
 • Je hebt 0 - 2 jaar werkervaring.
 • Je hebt een positieve grondhouding en stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling.


Arbeidsvoorwaarden

 • Salarisindicatie: € 13,57 bruto per uur
 • Vakantiegeld: 8%
 • Vakantiedagen: 20
 • Reiskosten: afhankelijk van vervoer. Maar wij zorgen voor een goede compensatie.
 • Werktijden: Flexibel tussen 0 tot 25 uur.

Ben je enthousiast geworden voor een baan als Pedagogisch medewerker in de kinderopvang na het lezen van deze vacature?

Solliciteer dan nu door je CV en pasfoto te sturen naar Myrthe van Kooten Niekerk

(m.vankootenniekerk@assignmentz.nl)

Branche: Kinderopvang
Locatie: Rotterdam
Salaris: € 13,57 bruto

Recruiter:

Myrthe van Kooten Niekerk

Tel. 030-2072118
Mail: m.vankootenniekerk@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED