Pedagogisch Medewerker Flex Utrecht

Voor onze toffe locaties in Utrecht en omgeving zoeken wij enthousiaste pedagogisch medewerkers die op flexibele basis kinderen een leuke middag willen bezorgen. Heb jij een pedagogische opleiding gedaan of ben je daar nu mee bezig en zoek je een flexibele baan? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wat ga je doen?
’s Middags rond 13.30 begint je dienst en overleg je met de andere pedagogisch medewerkers wat jullie die middag gaan doen. Samen halen jullie de kinderen van school. Je krijgt een hesje en een lijst met wie jij meeneemt. Op de terugweg praat je met de kinderen hoe hun dag op school was en hoe het verder met hen gaat.

Op de kinderopvang eet je als pedagogisch medewerker samen met de kinderen fruit of een cracker en ga je een activiteit doen of los met hen spelen. Afhankelijk van locatie is er nog een tweede eetmoment waarna de middag langzaam ten einde komt en iedereen opgehaald wordt. Hierbij heb je pedagogisch contact met de ouders en vertel je aan hen hoe de dag van hun kind op de opvang geweest is. Wanneer het laatste kind opgehaald is laat je samen met de andere pedagogisch medewerkers de ruimte netjes achter en sluit je af.

Functie-eisen

 • Je hebt een MBO niveau 4 diploma gericht op Pedagogisch medewerker óf
 • Je zit minimaal in het laatste jaar van je HBO opleiding Pedagogiek of aanverwante opleiding óf
 • Je hebt 0 -2 jaar werkervaring.
 • Je hebt een positieve grondhouding en stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salarisindicatie: € 13,13 bruto per uur
 • Vakantiegeld: 8%
 • Vakantiedagen: 20
 • Reiskosten: afhankelijk van vervoer. Maar wij zoeken voor een goede compensatie.
 • Werktijden: Flexibel tussen 0 tot 32 uur.

Spreekt deze vacature als pedagogisch medewerker jou heel erg aan? Solliciteer dan nu door je CV met pasfoto te mailen naar Myrthe Anne van Kooten Niekerk (m.vankootenniekerk@assignmentz.nl)!

Branche: Kinderopvang
Locatie: Utrecht
Salaris: € 13,13 bruto

Myrthe van Kooten Niekerk

Tel. 06-57301743

M.vankootenniekerk@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED