Pedagogisch Medewerker Flexibel

Wil jij graag op flexibele basis als Pedagogisch medewerker in de kinderopvang aan de slag? Wil jij je eigen werkdagen bepalen op verschillende locaties of op één dezelfde? Dat kan! Voor onze locaties rondom Utrecht zoeken wij flexibele Pedagogisch Medewerkers. Komt dit overeen met jouw wensen? Lees dan snel verder en solliciteer nu als Pedagogisch medewerker.

Werkzaamheden:
Flexibel werken betekent dat je werkt vanuit de flexpool van de kinderopvang. Je kan zelf aangeven waar en wanneer je wel of niet wil werken. Wil je de ene week 4 dagen werken en de andere week helemaal niet? Geen probleem. Wil je flexibel op 1 locatie werken, dat kan ook.

In de kinderopvang is het opvangen en verzorgen van kinderen het belangrijkste, maar gedurende de dag geef je de kinderen ook iets mee. Je stimuleert hun ontwikkeling spelenderwijs. Wij verwachten dat je weet wat bij de leeftijd van de kinderen aansluit en hierop inspeelt.

Je kan op onze locaties in Utrecht en omgeving als Pedagogisch medewerker aan de slag op de BSO’s en de KDV’s. Hier mag je je eigen voorkeur in aangeven. Ook qua locaties mag je je voorkeur uitspreken. Bevalt de ene locatie je niet? Dan geven we dit door aan de planning, die houdt daar rekening mee. Is een ander locatie je favoriet? Dan horen we dat ook graag en plannen we je daar extra in! 😊

Als Pedagogisch medewerker in de kinderopvang is het belangrijk dat jij het naar je zin hebt. Als jij op je plek zit en daar blij bent, kan je de kinderen het beste begeleiden.

Jouw Profiel:

 • Je hebt een MBO niveau 4 diploma gericht op Pedagogisch medewerker óf
 • Je zit minimaal in het laatste jaar van je HBO opleiding Pedagogiek of aanverwante opleiding óf
 • Je hebt 0 -2 jaar werkervaring.
 • Je hebt een positieve grondhouding en stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Salarisindicatie: € 13,13 bruto per uur
 • Vakantiegeld: 8%
 • Vakantiedagen: 20
 • Reiskosten: afhankelijk van vervoer. Maar wij zorgen voor een goede compensatie.
 • Werktijden: Flexibel tussen 0 tot 32 uur.

Heb je vragen over deze vacature? Bel of whatsapp Myrthe van Kooten Niekerk op
06-57301743. Zij helpt je verder.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Pedagogisch medewerker? Wacht dan niet langer en stuur je CV via onderstaande link direct naar ons op.

Branche: Kinderopvang
Locatie: Utrecht
Salaris: € 13,13 bruto

Myrthe van Kooten Niekerk

Tel. 06-57301743
M.vankootenniekerk@assignmentz.nl

Begeleider met kinderen aan het schilderen

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED