Pedagogisch Medewerker KDV

Word jij onze leuke nieuwe collega Pedagogisch medewerker voor onze KDV’s in Utrecht! Wij hebben verschillende locaties en kijken samen met jou welke locatie het beste bij jouw past. Daar ga je aan de slag, want als jij het naar je zin hebt, dan kan je dat gevoel het beste overdragen aan de kinderen.

Werkzaamheden:
Als Pedagogisch Medewerker op een KDV maak je makkelijk contact met kinderen in de leeftijd 0 – 4 jaar. Jouw belangrijkste taak is een veilige en verzorgende omgeving creëren. Als Pedagogisch Medewerker heb je oog voor de ontwikkeling van kinderen en je helpt hen groeien en ontwikkelen. Daarnaast zorg je samen met je collega’s voor een leuke dag, want plezier voor de kinderen en voor de medewerkers staan voorop.

Samen met je collega Pedagogisch Medewerkers ben je verantwoordelijk voor alle taken en verantwoordelijkheden op de locatie. Naast je verzorgende verantwoordelijkheden bedenk en voer je activiteiten uit. Dit kunnen spelletjes zijn, muziek maken, buitenspelen of andere activiteiten. Als Pedagogisch Medewerker zorg je voor diversiteit in het aanbod zodat er aan alle ontwikkelgebieden gewerkt wordt. Misschien heb je zelf een bijzonder talent wat je kan inzetten in een activiteit, dat lijkt ons juist heel leuk. Samen maak je er een super dag van voor de kinderen en voor elkaar!

Profiel kandidaat

 • Je hebt een MBO niveau 4 diploma gericht op Pedagogisch Medewerker / PW / Onderwijsassistent / of soort gelijke opleidingen óf
 • Je zit in het laatste jaar van je HBO opleiding Pedagogiek/Social work of aanverwante opleiding. Of je hebt je HBO diploma al behaald.
 • Je hebt 0 -2 jaar werkervaring.
 • Je bent positief ingesteld en een fijne collega.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salarisindicatie: € 2.047,- - € 2793,- bruto per maand bij full-time dienstverband.
 • Vakantiedagen: 25
 • Reiskosten: Cornform CAO, afhankelijk van vervoer.
 • Vakantiegeld: 8,3%
 • Werktijden: 27 tot 36 uur

Voor vragen kunt u terecht bij Myrthe van Kooten Niekerk via 06-57301743 of m.vankootenniekerk@assignmentz.nl.

Heb je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu via onderstaande knop.

Branche: Kinderopvang
Locatie: Utrecht
Salaris: € 13,13 bruto

Myrthe van Kooten Niekerk

Tel. 06-57301743
M.vankootenniekerk@assignmentz.nl

Begeleider met kinderen aan het schilderen

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED