Pedagogisch medewerker BSO flex – Utrecht

Functiegroep: Gezondheidszorg / Welzijn

Solliciteer hier

Assignmentz personeelsdiensten heeft vacatures voor pedagogisch medewerkers bij de leukste BSO locaties in Utrecht. Via Assignmentz ga je bij verschillende werkgevers aan de slag. Hierdoor maak je kennis met de markt, doe je werkervaring op en ga je goed verdienen. Wanneer je je plek hebt gevonden zorgen wij ervoor dat je daar vaker gaat werken. Elke kind heeft recht op goede begeleiding van een pedagogisch medewerker. Als jij daar ook zo over denkt? Solliciteer dan direct bij Assignmentz.

Functie omschrijving:

Je werkt alleen op de dagen dat je het zelf wilt. Wekelijks wordt je beschikbaarheid gevraagd. Als jij een week niet wil werken vanwege het mooie weer is dat geen enkel probleem. Over het algemeen werk je tussen 14:00 uur en 18:30 uur. Na een lange schooldag vang je de kinderen op met behulp van andere pedagogisch medewerkers. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de kinderen een leuke maar ook leerzame dag beleven. Je helpt en stimuleert de ontwikkeling van de kinderen doormiddel van leuke en pedagogische activiteiten. Die je deels zelf mag bedenken en deels worden georganiseerd vanuit de locatie. Assignmentz werkt samen met meerdere kinderopvang organisaties in Utrecht. Er is altijd werk voor je. Wij vinden het als organisatie belangrijk om de medewerkers te laten zien hoe erg wij ze waarderen. Om de drie maanden organiseren wij een borrel voor al onze (Pedagogisch) medewerkers.

Functie eisen:

 • Je hebt een MBO niveau 3 of 4 diploma gericht op pedagogisch medewerker óf aanverwante opleiding;
 • Je zit in het laatste jaar van je HBO opleiding Pedagogiek of aanverwante opleiding;
 • Je hebt een HBO diploma Pedagogiek of aanverwante opleiding;
 • Je hebt affiniteit om met kinderen te werken;
 • Je hebt een positieve grondhouding en stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling;
 • Ervaring is niet nodig, zolang je een positieve en enthousiaste houding hebt.

Twijfel jij of deze functie aansluit bij jou opleiding of diploma? Kijk dan op deze site voor meer informatie: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Bedrijfsprofiel:

Je gaat aan de slag bij een kinderopvangorganisatie met een duidelijke visie. Huiselijk, open, groen en met plezier vormen het uitgangspunt voor onze opvang. Het welzijn, welbevinden en plezier van zowel kinderen als collega’s staan daarbij voorop. We hebben meerdere vestigingen in en om Utrecht waar we kinderen van 0 tot 12 jaar pedagogisch verantwoorde en ontwikkelingsgerichte opvang bieden van hoge kwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris minimaal €14,30 per uur tot maximaal  €20,00 per uur.
 • Uren zijn flexibel. Van 0 tot maximaal 20 uur per week.
 • Vakantiedagen: 25 per jaar.
 • Vakantiegeld: 8,3%
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Werkdagen: maandag t/m vrijdag

Spreekt deze vacature voor de functie pedagogisch medewerker jou aan? Wacht dan niet langer en solliciteer direct door je CV te sturen naar Ephraim Adriaansz (e.adriaansz@assignmentz.nl).

Solliciteer hier