Recruiter medior

Maak jij makkelijke contact met klanten en kandidaten?

Ben je mensgericht en kan je commercieel denken? Wil je werken bij een groeiend bedrijf, ben je gefocust op resultaat en profiteer jij graag mee van de resultaten van je werk? Dan ben jij de recruiter die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Als recruiter bij Assignmentz start je met een aantal vaste klanten. Zodat je een vliegende start kan maken en succes kan boeken. Vervolgens ga je deze klantengroep uitbouwen met nieuwe klanten en je portefeuille vergroten. Wij werken altijd met één contactpersoon voor alle zaken die een klant wil bespreken. Dus zowel de tarieven, als de werving en de facturatie. De portefeuille die je gaat opbouwen is dus ook echt van jou en jij bent leading. Wij werken met het “Batman & Robin” principe. Jij bent Batman over jouw klanten en Robin pakt zaken op wanneer jij op vakantie bent.

Middels wekelijkse besprekingen plannen wij onze doelen en houden we onze prestaties bij. Als recruiter bij Assignmentz leer je alle aspecten van het bedrijf kennen. Dat is erg leuk, maar vraagt ook veelzijdigheid van jou. Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Elke week focus je je op twee zaken. Je zorgt voor kandidaten voor openstaande vacatures en gesprekken met potentiële opdrachtgevers binnen jouw expertise. Zo wordt je succesvol en help je het bedrijf groeien.

Waar ga je werken?
Je komt te werken in een klein hecht team in Utrecht. Er is geen 9 tot 5 mentaliteit, maar de focus ligt op resultaat. Dat betekent dat je flexibel bent in het indelen van je eigen tijd. Moet je een keer naar de tandarts of heb je iets persoonlijks te regelen, geen probleem. Aan de andere kant zet jij net dat stapje extra wanneer de klant dit van jouw vraagt.

Wat bieden we jou?

 • Werken in een klein, gezellig en hecht team;
 • Maandsalaris van € 2.100 en € 2.550 op basis van fulltime;
 • Goede bonusregeling, zodat je mee profiteert van de resultaten die je zelf behaald;
 • Bij goed functioneren uitzicht op vast dienstverband en een leaseauto.
 • Veel flexibiliteit en alle faciliteiten om optimaal te presteren.

Jouw profiel:

 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als recruiter in een commerciële omgeving;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent op zoek naar een veelzijdige baan waarin je leert hoe het complete proces binnen het recruitment werkt;
 • Je bent een teamplayer en een gezellige collega;
 • Jij denkt in mogelijkheden en wilt graag succesvol zijn.

Solliciteren?

Ben je enthousiast of heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Ephraim Adriaansz via e.adriaansz@assignmentz.nl.

Is deze recruitmentfunctie echt voor jou? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop en wij nemen zsm contact op je op!

Branche: Recruitment
Locatie: Utrecht
Salaris: € 2.100 - € 2.550

Eigenaar: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

twee mensen onderweg naar nieuwe baan

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED