Pedagogisch medewerker | BSO | €14,30 – €20,00 | Utrecht |

Functiegroep: Gezondheidszorg / Welzijn

Solliciteer hier

Ben je geïnteresseerd in het ondersteunen van kinderen bij hun groei en ontwikkeling? Heb je een voorkeur voor flexibele werktijden, dagen en locaties die goed bij jou passen? Dan is deze functie op maat voor jou! Ontdek meer en word onze nieuwe pedagogisch medewerker in de regio Utrecht.

Functie omschrijving:

Bij onze BSO speel je als pedagogisch medewerker een belangrijke rol in het creëren van een gezellige en uitdagende plek voor kinderen. Je bent (deels) verantwoordelijk voor hun welzijn en groei. In deze functie krijg je de vrijheid om creatief te zijn door leuke activiteiten te bedenken die de kinderen zowel op creatief als sportief gebied aanspreken. Na de dag begroet je de ouders, deel je kort de avonturen van hun kinderen tijdens de opvang en bespreek je de dagelijkse bezigheden en eventuele bijzonderheden. Samen met het team help je met opruimen en zorg je ervoor dat de plek schoon en veilig is voor de volgende dag.

Functie eisen:

  • Je hebt een MBO niveau 3 of 4 diploma gericht op pedagogisch medewerker óf aanverwante opleiding;
  • Je zit in het laatste jaar van je HBO opleiding Pedagogiek of aanverwante opleiding;
  • Je hebt een HBO diploma Pedagogiek of aanverwante opleiding;
  • Je hebt affiniteit met peuters en kleuters;
  • Je hebt een positieve grondhouding en stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling.

Bedrijfsprofiel:

Wij zijn een toonaangevende kinderopvangorganisatie met een duidelijke visie en een team van enthousiaste professionals. Onze opvang kenmerkt zich door een huiselijke sfeer, gastvrijheid, groene omgeving en vooral veel vreugde. Bij ons staat het welzijn van zowel de kinderen als onze toegewijde collega’s centraal. Met meerdere locaties in en rondom Utrecht bieden wij hoogwaardige, pedagogisch onderbouwde en op ontwikkeling gerichte opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Grijp deze kans en voeg je bij ons team van professionals! Onze organisatie heeft een heldere visie en staat open voor nieuwe collega’s. Onze opvang staat bekend om haar huiselijke sfeer, gastvrijheid, groene omgeving en bovenal de vreugde die er heerst. Bij ons is het welzijn van zowel de kinderen als onze toegewijde collega’s van groot belang. Met diverse prachtige locaties in en rondom Utrecht bieden wij hoogwaardige opvang, ondersteund door pedagogische kennis en gericht op de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Grijp deze kans en word een waardevol lid van ons team!

Als je twijfelt of deze functie als pedagogisch medewerker aansluit bij jouw opleiding of diploma, kijk dan op deze site voor meer informatie: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris minimaal €14,30 tot max €20,00 per uur;
  • Uren zijn flexibel. Van 0 tot maximaal 36 uur per week;
  • Vakantiedagen: 25 per jaar;
  • Vakantiegeld: 8,3%;
  • Reiskostenvergoeding.

Heb je vragen over de vacature voor de positie als pedagogisch medewerker? Aarzel niet om contact op te nemen via j.schouten@assignmentz.nl. Als je enthousiast bent en klaar om aan de slag te gaan, druk dan nu op de sollicitatieknop om je interesse kenbaar te maken.

LET OP: wij vragen nooit om geld over te maken of om je bankgegevens te delen voordat je op sollicitatiegesprek bent geweest!
IMPORTANT: we never request any funds to be transferred or ask for your banking information prior to your attendance at an interview!

Solliciteer hier