Pedagogisch flex medewerker BSO | ZZP | Utrecht

Functiegroep: Gezondheidszorg / Welzijn

Solliciteer hier

Vind jij het fijn om kinderen te ondersteunen in hun weg naar ontwikkeling? Met een functie als zelfstandige pedagogisch medewerker kan jij deze ontwikkeling perfect ondersteunen. Solliciteer nu en word dé nieuwe toevoeging binnen ons geweldige team!

Functie omschrijving:

Met de functie pedagogisch medewerker in de vorm van een ZZP’er heb jij de kans om je passie voor het werken met kinderen te ontwikkelen. Je zult in nauw contact staan met ouders over de gebeurtenissen van de dag, je geeft een duidelijke terugkoppeling over hun kind en hoe hun dag is verlopen op de BSO. Als de dag ten einde is gekomen zorg je er samen met de collega’s voor dat de locatie netjes wordt opgeruimd en klaar word gemaakt voor de volgende dag. Het fijne aan de functie ZZP’er pedagogisch medewerker is dat je dag zal starten rond 13:30 op de BSO. Deze dagstart doe je gezamenlijk met je collega’s onder het genot van een kopje koffie of thee. Tijdens de dagstart wordt de planning doorgenomen en bespreek je eventuele bijzonderheden. Hierna is er een kans dat een aantal kinderen opgehaald moeten worden bij een nabijgelegen scholen, dit doe je uiteraard veilig. Wanneer de kinderen opgehaald zijn van school bruisen zij van de energie, je bespreekt met de kinderen hoe hun dag was en wat zij hebben gedaan op school. Dit alles doe je tijdens het genot van een gezonde snack. Na het eerste eetmoment zullen de kinderen vrij kunnen spelen en/of deel kunnen nemen aan (een door jou bedachte) activiteit.

Als pedagogisch medewerker op een BSO werk je met kinderen van de leeftijden 4 jaar tot en met ongeveer 12 jaar oud. De kinderen bruisen van de energie dus er zal niet snel een dag voorbij gaan waarin je werkt zonder glimlach op je gezicht. 

Functie eisen:

  • Je hebt een MBO niveau 3 of 4 diploma gericht op pedagogisch medewerker óf aanverwante opleiding;
  • Je zit in het laatste jaar van je HBO opleiding Pedagogiek of aanverwante opleiding;
  • Je bent in het bezit van een HBO diploma Pedagogiek of aanverwante opleiding;
  • Je hebt affiniteit om met kinderen te werken;
  • Ervaring is niet noodzakelijk zolang je een positieve, proactieve maar vooral enthousiaste houding hebt.

Twijfel jij of deze functie als pedagogisch medewerker aansluit bij jou opleiding of diploma? Kijk dan op deze site voor meer informatie: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Bedrijfsprofiel:

Bij de BSO houden wij niet alleen rekening met de ontwikkeling van de kinderen maar spelen we ook vooral in op de belevingswereld van de kinderen. Jij als ZZP’er pedagogisch medewerker prikkelt de talenten en interesses van de kinderen. Dit doe je omdat je het belangrijk vind dat de kinderen de ruimte krijgen om hun talenten te ontwikkelen. We gunnen kinderen groots te dromen, met beide benen op de grond. Want een goede voorbereiding op het leven in onze maatschappij hoort hier bij. Met trots kunnen we stellen dat we jarenlange kennis en ervaring hebben. We weten heel veel over de ontwikkeling van opgroeiende kinderen. Dat maakt ons de partner in ontwikkeling voor kinderen en hun ouders.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Tarief €35 per uur;
  • Uren zijn flexibel. Van 0 tot maximaal 30 uur per week;
  • Werkdagen: maandag t/m vrijdag.

Heb je vragen over de vacature voor de positie als pedagogisch medewerker? Aarzel niet om contact op te nemen met Joëlla via 06-57301743 of j.schouten@assignmentz.nl. Als je enthousiast bent en klaar om aan de slag te gaan, druk dan nu op de sollicitatieknop om je interesse kenbaar te maken.

Solliciteer hier