Hospitality medewerker | Fulltime| Sliedrecht

Functiegroep: Schoonmaak, Zakelijke dienstverlening

Solliciteer hier

Raak jij gemotiveerd wanneer je mensen kunt helpen en hierdoor een glimlach op hun gezicht tovert?! Dan ben jij met deze dienstverlenende vacature bij het juiste adres! Lees snel verder en wordt onze nieuwe hospitality medewerker in Sliedrecht.

Functie omschrijving:

Als hospitality medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor bezoekers met vragen, ook ben jij de lieve stem die hun begroet bij het verlaten van het gebouw. Je zorgt ervoor dat iedereen met vragen bij jou terecht kan en probeert zo passend mogelijk mensen te helpen. Als Hospitality medewerker zorg je voor een goede sfeer en voer je gezellige gesprekken met bezoekers. Hierdoor zorg je ervoor dat gasten zich direct thuis voelen. Naast het ontvangen en begroeten van gasten, ben je ook verantwoordelijk voor lichte administratieve werkzaamheden, het aanmaken van toegangskaarten, het bedienen van de slagboom, emails beantwoorden en het aannemen van de vaste lijn. Daarnaast toon je initiatief om actief naar werkzaamheden te zoeken gedurende de rustigere momenten van de dag. Deze functie biedt een fulltime baan, met een werkweek van minimaal 32 uur.

Functie eisen:

  • Je bent flexibel en in staat om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
  • Je beheerst de Nederlands en Engels goed in woord en geschrift;
  • Je bent gastvrij, gepassioneerd over service en hospitality;
  • Je hebt oog voor detail en een open houding naar klanten.

Bedrijfsprofiel:

Je komt te werken bij een Nederlands bedrijf, dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, ontwerp, bouw en onderhoud van apparatuur en schepen voor de bagger- en offshore-industrie. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Sliedrecht en heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1658. Wij bieden een cultuur van samenwerking, diversiteit en inclusie. Als je klaar bent om je carrière te starten in een dynamische, innovatieve omgeving en een passie hebt voor gastvrijheid, nodigen we je van harte uit om je talenten bij ons in te zetten. 

Arbeidsvoorwaarden:

  • Een passend salaris van minimaal €2.200,- tot maximaal € 2.400, – bruto o.b.v. 40 uur;
  • Een leuke hospitality baan aan de front-office van een groot internationaal bedrijf;
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer vanaf 10 kilometer enkele reis; 
  • Vakantiegeld 8,3%, 25 vakantiedagen per jaar;
  • Een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Wekt deze vacature als hospitality medewerker een lach op jouw gezicht? Solliciteer dan direct of neem dan gerust contact op met Ephraim Adriaansz via 06-57301743 of e.adriaansz@assignmentz.nl wij nemen binnen twee dagen contact met je op.

Solliciteer hier