WMO-consulent 32-36 uur

Werken als WMO-consulent bij de gemeente Utrecht, de mooiste werkgever in Utrecht, geeft veel voldoening. Als WMO-consulent mag ik elke dag een waardevolle impact maken op het leven van Utrechters. Ik verzorg producten en diensten die Utrechters vrijheid en zelfstandigheid geven”.

Wil jij dit tijdens de volgende verjaardag aan je familie vertellen? Lees dan nu verder en solliciteer:

Wat ga je doen?
Als WMO-consulent ben je dagelijks bezig met aanvragen van inwoners van Utrecht. Alle aanvragen zijn gerelateerd aan de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). In deze wet is vastgelegd waar de gemeente Utrecht inwoners mee helpt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan PGB aanvragen, woonvoorzieningen, taxiaanvragen, scootmobielen en rolstoelen. Door het type aanvragen dat je behandelt maak je als WMO-consulent echt impact op de levens van mensen.

Je werkt met maatschappelijk geld. Dus als WMO-consulent beoordeel je secuur of iemand wel of geen recht heeft op een voorziening. Wanneer iemand recht heeft op een voorziening dan zorg jij ervoor dat die tot in de puntjes wordt geregeld. Wanneer iemand geen recht heeft op een voorziening, verwijs je diegene zo goed mogelijk door. Zodat er voor die persoon toch een oplossing is, al komt die oplossing niet van jou.

Daarnaast werk je nauw samen met buurtteams. Sommige aanvragen komen of via het buurtteam binnen of worden door het buurtteam beoordeelt. Zoals aanvragen voor huishoudelijke hulp.

Waar ga je werken?
Per 1 februari 2020 ga je werken bij de gemeente Utrecht op het stadskantoor. Het iconische gebouw in de vorm van een “U”, is een paar jaar geleden opgeleverd. Het is van alle gemakken voorzien en heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoals gezegd ga je als WMO-consulent bij de mooiste werkgever van Utrecht werken. Je mag samen met je collega’s elke dag mensen blij maken met diensten en producten die hun vrijheid en zelfstandigheid geven. Hiermee maak je een hele positieve invloed op het leven van tal van Utrechters.

De WMO-consulent die wij zoeken is rechtvaardig, empathisch en kan zelfstandig beslissingen nemen. Ben jij klaar om een impact te maken? Solliciteer dan nu als WMO-consulent.

Wat hebben wij te bieden:

 • Een contract voor 32 tot 36 uur per week.
 • Een aanstelling tot het einde van 2020 met de mogelijkheid tot verlenging.
 • OV vergoeding, parkeren is niet mogelijk bij het stadskantoor.
 • Salaris € 2.702 tot € 3.162 per maand op basis van 36 uur (Schaal 9).
 • Goede secondaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld, vakantiedagen en pensioenopbouw.

Wat heb jij te bieden:

 • Minimaal MBO4+ / HBO bachelor diploma. Bij voorkeur in de richting MWD, SMD, SPH/SPW of CMV of een dergelijke opleiding.
 • Minimaal 2 jaarrelevante werkervaring.
 • Werkervaring bij een G4 gemeente als WMO-consulent is een Pré.
 • Ervaring met de applicatie Socrates.
 • Je bent per 1 februari 2020 beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week tot minimaal eind 2020.
 • Je bent stressbestendig, empathisch, besluitvaardig en communicatief vaardig met alle lagen van de bevolking.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Lucas van Gils via 06-81099824 of via l.vangils@assignmentz.nl

Zie jij het al helemaal zitten? Solliciteer dan nu als WMO-consulent bij Assignmentz.

Branche: WMO
Locatie: Gemeente Utrecht
Salaris: € 2.702 tot € 3.162

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED