Planner en recruitment ondersteuner

Vind jij het leuk om de planning van medewerkers tot in detail te regelen? Ben je secuur, hou je van puzzelen en is sudoku niet meer uitdagend? Bij Assignmentz regelen wij tot in details de planning voor onze klanten en collega’s. Maak jij makkelijk contact met beide partijen, en zoek je meer uitdaging en afwisseling? Lees dan nu verder.

Wie zoeken wij?
De planner die wij zoeken die heeft al ervaring met het plannen van mensen. Je gaat secuur te werk en je zorgt dat iedereen weet waar hij of zij moet zijn en hoelaat. Daarnaast vind je het leuk om een band op te bouwen met je collega’s. Zij weten jou te vinden en omdat jij benaderbaar bent, stellen ze je ook vragen. De planning verstuur je altijd op tijd want als planner hou je van regelmaat en precisie.

Daarnaast ondersteun je als planner het recruitment team. Dat betekent onder andere teksten online zetten, afstemmen van inhoud i.r.t. planning, kostenplaatsen aanmaken, contracten aanmaken, eventuele andere werkzaamheden die nodig zijn voor de onboarding van de nieuwe collega. Daarnaast ben jij de vaste basis op kantoor. Mocht er nog iets extra’s geregeld worden en zit recruitment de hele dag in sollicitatiegesprekken? Dan pak jij dat op.

Recruitment neemt de nieuwe collega’s aan. wanneer alles rond is neemt de planner contact op met onze nieuwe collega. Je maakt contact, zorgt ervoor dat hij/zij zich welkom voelt en checkt alle verwachtingen en wensen die je vanuit recruitment hebt meegekregen.

Wie zijn wij?
Assignmentz is een detacheringsorganisatie met talloze opdrachtgevers in specifieke sectoren. Van de opdrachtgevers ontvangen wij vacatures en diensten. De vacatures worden opgepakt door recruitment, de diensten worden opgepakt door jou. Je plant voornamelijk in de kinderopvang, dat kunnen ook nog andere sectoren bij komen. Door de groei van opdrachtgevers en medewerkers zijn wij dringend opzoek naar een planner en ondersteuner voor recruitment. Jouw taak zou voornamelijk zijn het plannen van medewerkers en ondersteunende taken op kantoor.

Wie ben jij?

 • Enthousiast, stressbestendig en communicatief vaardig;
 • Je hebt ervaring met plannen en dienstverlenend ingesteld;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar vanaf 07:30 uur;
 • Minimaal een afgeronde mbo niveau 4, voorkeur voor hbo diploma. Richting is niet heel belangrijk.
 • Onze medewerkers maken ons bedrijf, want zij werken bij onze opdrachtgevers. Als planner en medewerker van Assignmentz snap jij dat en je behandelt hun ook als ons kostbaarste goed.

Wat bieden wij?

 • Een jong/fris team met een gezellige werksfeer;
 • Combinatie tussen thuis en op kantoor werken;
 • Werktelefoon en laptop;
 • Een salaris van € 2.080 tot € 2.350 o.b.v. 40 uur;
 • Een werkweek van 32 / 40 uur begin van je dag om 07.30 uur;
 • 8,3% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en € 0,19 reiskostenvergoeding.

Heb je vragen over deze vacature als planner? Neem dan direct contact op met Lucas van Gils via 06-81099824.
Wil je solliciteren? Wacht niet en solliciteer nu via de sollicitatieknop.

Branche: Recruitment
Locatie: Utrecht
Salaris: € 2.080 - € 2.350,-

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Hoofdkantoor van Assignmentz in Utrecht

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  © 2020 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED