Planner & recruiter

Vind jij het leuk om de planning van medewerkers tot in detail te regelen en daarnaast ook nieuwe mensen aan te nemen? Ben je secuur, hou je van puzzelen en is sudoku niet meer uitdagend? Dan is de planning van onze collega's in de sociale sector misschien wel een uitdaging. Maak jij makkelijk contact met collega's en met de planning van de organisaties en zoek je uitdaging en afwisseling? Lees dan nu verder.

Wat ga je doen?
De planner en recruiter die wij zoeken die heeft al ervaring met het plannen van mensen. Je gaat secuur te werk en je zorgt dat iedereen weet waar hij of zij moet zijn en hoelaat. Daarnaast vind je het leuk om een band op te bouwen met je collega’s. Zij weten jou te vinden en jij bent heel benaderbaar. Onze collega's stellen allerlei vragen en geen vraag is te veel. De planning verstuur je altijd op tijd want als planner hou je van regelmaat en precisie.
Daarnaast werk je ook als recruiter. Dat betekent onder andere teksten online zetten, sollicitatiegesprekken voeren, kostenplaatsen en contracten aanmaken en eventuele andere werkzaamheden die nodig zijn.
Recruitment neemt de nieuwe collega’s aan. wanneer alles rond is neem jij contact op met onze nieuwe collega en neem je hem/haar mee in het proces. Je maakt contact, zorgt ervoor dat hij/zij zich welkom voelt en checkt alle verwachtingen en wensen die je vanuit recruitment hebt meegekregen.

Wie zijn wij?
Assignmentz is een detacheringsorganisatie met talloze opdrachtgevers in specifieke sectoren. Van de opdrachtgevers ontvangen wij vacatures en diensten. De vacatures worden opgepakt door recruitment, de diensten worden opgepakt door jou. Je plant voornamelijk in de kinderopvang, daar kunnen ook nog andere sectoren bij komen. Door de groei van opdrachtgevers en medewerkers zijn wij opzoek naar een planner en ondersteuner voor recruitment.

Wie ben jij?
· Enthousiast, stressbestendig en communicatief vaardig;
· Je hebt ervaring met plannen en dienstverlenend ingesteld;
· Minimaal 32 uur per week beschikbaar vanaf 07:30 uur;
· Minimaal een afgeronde mbo niveau 4, voorkeur voor hbo diploma.
· Onze medewerkers maken ons bedrijf, want zij werken bij onze opdrachtgevers. Als planner en medewerker van Assignmentz snap jij dat en je behandelt hun ook als ons kostbaarste goed.

Wat bieden wij?
· Een jong/fris team met een gezellige werksfeer;
· Combinatie tussen thuis en op kantoor werken;
· Werktelefoon en laptop;
· Een salaris van € 2.100 tot € 2.450 o.b.v. 40 uur;
· Een werkweek van 32 / 40 uur begin van je dag om 07.30 uur;
· 8,3% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en € 0,19 reiskostenvergoeding.

Heb je vragen over deze vacature als planner en recruiter? Neem dan direct contact op met Lucas van Gils via 06-81099824.
Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer nu via de sollicitatieknop.

Branche: Recruitment
Locatie: Utrecht
Salaris: € 2.100 - € 2.450,-

Recruiter: Lucas van Gils

Tel. 06-81099824
Mail: l.vangils@assignmentz.nl

Hoofdkantoor van Assignmentz in Utrecht

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

    © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED