TSO Medewerker Rotterdam

Zie jij het als TSO medewerker als jouw taak om kinderen fijn, veilig en rustig over te laten blijven op hun eigen school? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Voor een school in de Rotterdamse wijk Hillegersberg-Zuid zijn wij vanaf september op zoek naar een TSO medewerker die drie dagen in de week tussen de middag de overblijf wil verzorgen en toezicht houdt op het schoolplein en in de klas.

Wat ga je doen?
Rond 11:45 begin je als TSO medewerker en ga je naar de klas waar jij die dag de overblijf verzorgt. Je zorgt ervoor dat alle kinderen hun eten voor zich hebben en er een rustmomentje is. Dit doe je door bijvoorbeeld een boek voor te lezen of een filmpje aan te zetten.

Na het eten is er ruimte voor de leerlingen om binnen spelletjes te doen, te kleuren, een boek te lezen of een andere leuke activiteit uit te voeren. Uiteraard kunnen zij ook lekker buiten spelen op het plein. Als TSO medewerker vind jij het leuk om hierbij aanwezig te zijn, toezicht te houden of eventueel een spelletje mee te spelen. Aan het eind van je dienst zorg je ervoor dat alle kinderen weer naar hun eigen klas teruggaan en de klas opgeruimd is. Met de leerkracht bespreek je eventuele bijzonderheden zodat alle professionals rondom het kind, inclusief de TSO medewerkers, goed samenwerken en er voor het kind een prettige leeromgeving wordt gecreëerd.

Functie-eisen
-         Je hebt een positieve grondhouding, stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling              en zorgt voor een gezellig overblijfmoment
-         Je hebt minimaal een MBO Niveau 2 diploma
-         Wij vragen een VOG aan waaruit moet blijken dat je dit werk mag doen

Arbeidsvoorwaarden
-         Salarisindicatie: € 11,00 bruto per uur
-         Vakantiegeld: 8%
-         Vakantiedagen: 20
-         Werktijden: 3 dagen per week, 11:45-13:00.

Ben je enthousiast geworden voor een baan als TSO medewerker op de Tarcisiusschool na het lezen van deze vacature?
Solliciteer dan nu door je CV en pasfoto te sturen naar Myrthe van Kooten Niekerk
(m.vankootenniekerk@assignmentz.nl)

Locatie: Rotterdam
Salaris: € 11,00 bruto
Recruiter: Myrthe Anne van Kooten Niekerk
Tel. 06-57301743
Mail: m.vankootenniekerk@assignmentz.nl

Locatie: Rotterdam
Salaris: € 11,00 bruto

Myrthe van Kooten Niekerk

Tel. 06-57301743
M.vankootenniekerk@assignmentz.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV met pasfoto via onderstaande link direct naar ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

    © 2021 Assignmentz  ALL RIGHTS RESERVED